Двойките се разделят най-често около празници

Краят на една връзка никога не е безболезнен
18 дек 2016 18:03, Михаела Лазарова
4
Двойките се разделят най-често около празници
Снимка: Reuters

Краят на една връзка никога не е безболезнен и сякаш няма подходящ момент това да се случи. Връзките се разпадат през цялата година, но има няколко периода в тези 365 дни, когато много двойки слагат край на любовта си. Кои са те?

Две седмици преди Коледа

В последните дни на ноември и първите на декември е пикът на разделите сред двойките. Това далеч не е свързано с настъпващия край на годината и равносметките, които правим за живота си. Някои партньори осъзнават, че сегашната им половинка не е подходяща за представяне пред семейството, ето защо слагат край на връзката си.

По време или след Коледа

Коледа е време за тържества, пътувания, за купуване на подаръци. По това време на годината семействата организират почивки, събирания и ако имаме нова връзка е добър момент да представим новата си половинка. За съжаление по време и след приключване на коледните празници, край на любовта си слагат не само двойки с нова връзка, но и такива с дългогодишни взаимоотношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто сте му омръзнала. Има друга жена. Просто и е скучно с вас и има друг мъж в живота и.
1
1
 
1
 
! Отговори
Наистина, разделите преди 7 години
на двойки, които познавам, се случиха в три периода.Преди Студентския празник или преди Коледа, когато хората се уговарят как ще прекарат празниците. Единият с ентусиазъм обсъжда разни варианти, другият отговаря уклончиво и изведнъж престава да се обажда, крие се и когато другата страна успее да се свърже с него преди или след празника, спокойно казва, че е решил(a) да приключи връзката.По абсолютно същия начин други приключват точно тогава, когато гаджето прави планове за съвместно летуване.