Съвети за щастлив брак от баба и дядо

Грижете се за семейството си
25 дек 2016 12:50, Михаела Лазарова
8
Съвети за щастлив брак от баба и дядо
Снимка: outnow.ch

Когато говорим за любовта и нейната стойност винаги се връщаме назад в разказите на нашите баби и дядовци. Преразказваме техните невероятни срещи и любови и тайно мечтаем един ден и ние да си кажем „Имах чудесен брак с точния човек.“

Днес споделяме няколко съвета на една дама дадени ѝ и от нейните баба и дядо, които са имали щастието да отпразнуват 69 години брак. Срещат се в болница в Манчестър. Той постъпва в болница за малка операция, а тя е негова медицинска сестра. Вижте каква е тайната на дългия и щастлив брак.

Никога не се отказвайте!

Когато дядо ми за първи път видял баба, веднага разбрал, че трябва да я опознае по-добре. Моята баба е един изключително грижовен и любящ човек. Тя винаги е била силна, независима личност, имала е кариера, грижила се е за семейството.

С дядо никога не са се отказвали един от друг. Разбира се, животът им е поставял много пречки, но те са били единни в тяхната връзка и никога не са се отказвали.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната промиваща мозъците статия. Кой по дяволите се жени в днешно време?? Бракът умря и то за хубаво, че в този феминистки свят като се разведеш и жената ти взима нещата.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен щастлив брак може да има, само ако се съберат двама добри хора. А успешен, когато са еднакво студени.
3
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Анониме,Ти препатил мъж-рогоносец ли си или си шавлива булка, която е решила да хитрува и да дава тук такива съвети, каквито й са удобни на нея, с надеждата да станат популярни и да стигнат до нейния съпруг под формата на народни мъдрости? :)
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за щастлив брак, когато жената ти изневери.... отстъпи, когато го направи отново, ти пак отстъпи.... за хубаво е :)
1
2
 
10
 
! Отговори
съвет преди 7 години
За да имате щастлив брак трябва да си имате пълно доверие и да не се следите взаимно или по отделно защото ако започнете да се следите все някога ще хванете партньора си като прегазва лука или партньора ще хване вас като газите лука , а това може да доведе до развод !