Към какво може да се пристрастите, според зодията си

Зависимостта може да се превърне в истински проблем
31 дек 2016 17:39, Теодора Драгоева
3
Към какво може да се пристрастите, според зодията си
Снимка:outnow.ch

Хората се пристрастяват към много неща – хазарт, интернет, порно, наркотици и др. Зависимостта може да не е много сериозна, но може да се превърне и в истински проблем, за който трябва да се потърси помощ.

Астрологията може да ви покаже към какво точно бихте могли да се пристрастите, според някои от вашите характеристики и личностни черти.

Ето и повече по темата (като оставяме болезнената тема с наркотиците настрана):

Овен: Към приключенията и адреналина
Овните са приключенски натури, които могат да се пристрастят към възбудата, която идва с опасността. Хората от този знак често се увличат от екстремните спортове и са склонни да поемат непремерени рискове. Животът им често прилича на скоростното влакче в увеселителен парк.

Телец: Към храна
Родените под знака на Телец са големи кулинари и чревоугодници. Те лесно се пристрастяват към храната и са склонни да преяждат и да прекаляват на масата, което пък им носи редица болести. Те имат необикновен апетит и имат склонност да крият храната из цялата си къща, която не споделят с никого.

Близнаци: Към социалните медии
Близнаците обичат да общуват и затова са склонни да се вманиачат към интернет сърфирането и социалните медии. Те са склонни да са онлайн 24 часа в денонощието и това им носи безсъние, влошава тяхната работоспособност и личните им взаимоотношения с близките им.

Рак: Към хапчета
Ракът е много чувствителен и усеща нещата дълбоко и понякога твърде драматично. За да се справи с болката, той може да посегне към болкоуспокояващи медикаменти и към антидепресанти, но проблемът е че е склонен да прекалява с тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали има някой, който не разбра, каква буфтафория сте? Нямате равни, като стане дума за астрология!Тромавите ви опити за манипулация са смешни.Такъв стремеж да творите зло рядко се усеща у хората.