Когато Той не заслужава любовта ви

Без доверие една връзка не може да продължи да съществува
8
Когато Той не заслужава любовта ви
Снимка: outnow.ch

Трайните любовни взаимоотношения се градят на взаимно доверие, любов и уважение. Това е като постоянна размяна на мисли, компромиси. Но има връзки, в които всеки един от нас е попадал поне веднъж.

Връзки, от които е трудно да си тръгнеш. В тях партньорът е егоцентрик, а ние жертвата. Взаимоотношения, в които забравяме, че този някой не заслужава любовта ни. Дали и вие се намирате в такава връзка, вижте в следващите редове.

Той или тя ви омаловажава

Ако партньорът постоянно ви критикува или пренебрегва мнението ви, това означава, че не само, че не се интересува от чувствата ви, но очевидно му доставя удоволствие да ви наранява. Подигравки относно външния вид, теглото, работата ви, вашите убеждения, мечти... Помислете дали имате нужда от тази връзка. Подлите коментари са предназначени да нараняват.

В едни взаимоотношения партньорите трябва да се стремят да се подкрепят един друг, да правят щастливи половинките си. Когато обичаш, не обиждаш съзнателно и не смачкваш самочувствието на човека до себе си.

Лъжата е част от взаимоотношенията ви

Без доверие една връзка не може да продължи да съществува дълго или пълноценно. Ако често половинката ви лъже, това е знак, че тя или той определено не заслужават вашата любов, време и внимание. Лъжата е също форма на неуважение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На такъв му тегли един сикт... и продължавай нататък, ще срещнеш достоен човек само ако го търсиш. Няма смисъл да си губиш времето, очаквайки калпавият да се промени!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно нещо непроумявам. Да имате любов,да бъдете ужасно Обичани. И да изневерите на такава Жена! . Дали ви заслужава? Дали и заслужавате любовта и обичта?!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е! Щом си се докарал до тук. Само ти можеш да си помогнеш. С показателни действия, спрямо партньорката ви.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постоянно се съхранява любовта, когато я имаш. Не се тъпче. Някои хора неполучават любов. Защото когато я имат я захвърлят на кош. Без да разбират, какво извършват, спрямо партньорката си. Когато обичаш някого не го нараняваш с умисъл. А си го пазиш и съхраняваш. В край на крайщата, това е твоята партньорка, това е твоята любов. Само углупяването и глупостта, могат да ти изиграят лош номер.Когато сам си го направиш. Сам се вкарваш в любовните несгоди и терзания.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато си фин и толерантен човек. Не нараняваш, човека който видимо изпитва особенни чувства към теб. Тогава на помощ идва, благородната лъжа. Чувствата на другия партньор остават недокоснати. Когато изневериш, поради напористо животинско чувство, което те е обзело. Поради ревност, яд към партньора. И правиш заявка очи в очи, без да те е грижа, че накърняваш нечий чувства. Тогава този човек незаслужава вашите чувства и вас самата. Не осъзнава, какво има и как да си го пази. Любовта се съхранява
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки един човек заслужава любовта ви.Ако още не сте го разбрали, дано да го проумеете навреме.