Любовните комбинации в Годината на Петела

Жените Петли са много смели и доста свободомислещи
1
Любовните комбинации в Годината на Петела
Снимка: Reuters

Родените под знака на петела според китайския хороскоп винаги се опитват да открият най-доброто в любовта. Способни са да преследват вечната любов през целия си живот. Те са много романтични натури и обикновено са надарени с природен сексапил, с който привличат любовните си партньори. Склонни са и да дават много в любовта, не само да търсят.

Повечето Петли се радват на щастливи бракове, защото разбират важността на комуникацията. Тя им помага да намерят сродната си душа.

Мъжът Петел в любовта

Мъжът Петел в любовта е романтичен, темпераментен, зрял и много склонен да обмисля всеки свой ход и постъпка. Неговата задълбоченост се цени изключително от жените. Петлите имат цял набор от романтични методи за очароване на противоположния пол. Те са убедени, че тайната на успешната връзка и брак се крие в равенството и спокойните партньорски отношения.

Уважението за мъжете Петли е на първо място. След като успеят да установят стабилна връзка, те стават истински мечтатели. Предани са към семействата и приятелите си. Помагат в домакинската работа. На тях винаги може да се разчита за пазаруване и осигуряване на всичко необходимо за домашния уют. Просто имат усет за това.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от
Напиши коментар Коментари
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените петли, са обикновени кокошки.

Мадона навършва 60 години
Мадона навършва 60 години

Мадона навършва 60 години

Дневен хороскоп за 16 август
Дневен хороскоп за 16 август

Дневен хороскоп за 16 август