Любовните комбинации в Годината на Петела

Жените Петли са много смели и доста свободомислещи
1
Любовните комбинации в Годината на Петела
Снимка: Reuters

Родените под знака на петела според китайския хороскоп винаги се опитват да открият най-доброто в любовта. Способни са да преследват вечната любов през целия си живот. Те са много романтични натури и обикновено са надарени с природен сексапил, с който привличат любовните си партньори. Склонни са и да дават много в любовта, не само да търсят.

Повечето Петли се радват на щастливи бракове, защото разбират важността на комуникацията. Тя им помага да намерят сродната си душа.

Мъжът Петел в любовта

Мъжът Петел в любовта е романтичен, темпераментен, зрял и много склонен да обмисля всеки свой ход и постъпка. Неговата задълбоченост се цени изключително от жените. Петлите имат цял набор от романтични методи за очароване на противоположния пол. Те са убедени, че тайната на успешната връзка и брак се крие в равенството и спокойните партньорски отношения.

Уважението за мъжете Петли е на първо място. След като успеят да установят стабилна връзка, те стават истински мечтатели. Предани са към семействата и приятелите си. Помагат в домакинската работа. На тях винаги може да се разчита за пазаруване и осигуряване на всичко необходимо за домашния уют. Просто имат усет за това.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените петли, са обикновени кокошки.