Къде в Париж може да предложите брак?

Градът на любовта е приютил стотици хиляди влюбени двойки
2
Къде в Париж може да предложите брак?
Снимка: Reuters

Когато помислим за романтика, за предложение за брак и всичко свързано с любовта, в съзнанието ни изниква едно-единствено място – Париж! Градът на любовта е приютил стотици хиляди влюбени двойки, които след това са минали под венчило.

Париж е градът, превърнал се в синоним на романтика, страст, красиви гледки и сбъднати желания. В Париж витае ароматът на любовта. Той просто те обгръща, дори когато вървиш из улиците, пиеш кафе с кроасан в някое кафене или се наслаждаваш на градините и парковете.

Много хора свързват Париж с Айфеловата кула. Именно на върха ѝ са се случвали и най-много емблематични предложения за брак.

Айфеловата кула обаче далеч не е единственото място, на което можете да паднете на едно коляно и да предложите брак на любимата си. Има още много невероятно романтични места из прекрасния Париж, които не само заслужават вниманието ви като туристи, но и с цел предложение за брак.

Всички романтични места в Париж вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде, където изпращял джихадист няма да ви пусне куршум в зелката или експлозив в гащите...
1
3
 
0
 
! Отговори
bulgaro преди 7 години
...Mosta na vlubenite....blizo do Muzey Orsy!! Kupuvate dve malki katinarcheta i gi zakachvate po paravana na mosta! ..Pod Ayfelovata Kula...na polyanite na Versay....