Зодиите говорят: Имате ли шанс за любов през 2017-а

Любовен хороскоп за онези, които се осланят на астрологията
20
Зодиите говорят: Имате ли шанс за любов през 2017-а
Снимка: Instagram

Почти всеки необвързан човек се надява, явно или тайно, с настъпването на новата година да настъпи и обрат в личния му живот и той най-накрая да срещне идеалната си половинка.

Е, вижте какво вещаят звездите за 2017-а и дали сте сред зодиите, които имат шанс да открият любовта през следващите 12 месеца.

Овен
През тази година вие ще сте фокусирани върху собствената си независимост, върху образованието си и върху начините си на изразяване, Когато става дума за въпроси, свързани с любовта, през септември на 2017-а ще имате най-голям шанс за реално и трайно партньорство. То може да бъде както романтично, така и платонично или бизнес – от вас си зависи. Просто през този месец ще имате най-смислени взаимоотношения в живота си.

Tелец
През последните няколко години вие сте се освободили от всякакви заблуди, относно взаимоотношенията и вече имате реална идея какво искате за себе си, по отношение на любовта и на своя партньор. Тази година няма да сте склонни да играете игрички или да се ангажирате със случайни, неангажиращи запознанства. Вие ще търсите и ще се оглеждате само и единствено за сериозна връзка.

Близнаци
2017-а ще ви научи много за вашите нужди във взаимоотношенията с противоположния пол. Ако в момента имате връзка, тя ще бъде подложена на доста изпитания и предизвикателства. Ако сте необвързани, вие ще бъдете привлечени към човек, който ви предлага по-зрели, реални отношения, с потенциал за общо бъдеще. До края на 2017-а вие ще се ориентирате в любовта по един по-задълбочен начин.

Рак
Тази година вие ще страдате от съмнения и/или страх от предателство в отношенията си със своя партньор (нов или стар). Опитайте се да не позволявате на този страх да отрови любовния ви живот. Няма връзка, която да устои на времето, ако е базирана на страх и недоверие. Чак към края на годината вие ще станете по-спокойни и по-отворени към партньора.

Още по темата четете в Tialoto.bg


20
Още по темата: зодииблизнацилюбовта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
Водолей преди 3 години
Зодиите са насочващи ! Това значи,че трябва сам да намериш себе си !
15
1
 
4
 
! Отговори
до ... преди 3 години
по принцип не подслушвам чужди разговори, но този ми се наложи да го чуя, та седи до мен един човек и се разправя по телефона с някого. И вика "ама аз не те обичам", отсреща нещо му говорят и той пак: "Е да, ама аз не съм казал, че те обичам" и т.н.
14
2
 
4
 
! Отговори
без фантазии моля преди 3 години
Зодиите и хороскопите са за наивници и фантазьори
13
1
 
6
 
! Отговори
Женски съвет преди 3 години
До влюбен

Не й го казвай веднага, ако чувстваш, че още не е подготвена да го чуе.
Направи така, че да си по-често около нея и се дръж така, че да може да те оцени, да прояви интерес към теб. Наблюдавай я и се опитай да прецениш дали ще започне да се интересува от теб и в интимен план, дали ще те пожелае.
Ако искаш да се сближиш с жена, много е важно тя да има време да те опознае и да свикне с теб.
Усетиш ли обаче, че не се интересува от теб като от мъж, не си губи времето, потърси друга.
12
1
 
7
 
! Отговори
влюбен преди 3 години
Аз я обичам, но ме е страх да ѝ го кажа директно.
11
1
 
4
 
! Отговори
сори преди 3 години
до ..., Както виждаш (женска му работа), не те обожава, за това не предприема нищо.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дънили са се тия, дето я тълкуват. Има обаче по света и много добри астролози, които правят поразителни предсказания, които после се сбъдват. Ноо, няма човек в 100% от нещата да е точен. И Ванга не беше.
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма какво да ми цъкате минуси, астрологията многократно е била подлагана на тестове и винаги се е дънила. Тук не става дума дали вярвам или не. Не е до вяра а до логика и факти.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бяхме средните векове разбирам ама дори децата имат по-големи познания за вселената от астролозите (което не е наука между другото).
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1

Нали осъзнаваш, че съзвездията са просто фигури видими от Земята и реално не съществуват като такива във Вселената? Отделно това, че даде планета на нашето небе се вижда че преминава през въпроносто съзвездие не означава абсолютно нищо понеже не е истина...
6
8
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Явно вече са във бъдещето, защото Плутон навлиза във Водолей на 21 януари 2024 година. Дотогава се движи в Козирог, където е и в момента.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2

Явно Плутон е напуснал Слънчевата система...
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1

Астрологията е горе долу като гледането на кафе. Пълна измишльотина.
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе я ми обяснете как звездите (огромни кълба горяща плазма и газ като нашето слънце) на светлинни години от мен и едно от друго оказват каквото и да е влияние върху любовния ми живот спрямо датата на която съм роден според грегориянския календар измислен от човека....

Хайде помислете малко там в редакцията и ми пишете аз ще почакам.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, и как па и Плутон ще е във Водолей?!
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тези стари астрологични прогнози ?! Явно се отнасят за миналата година, защото написаното за зодия Дева, че Юпитер е в техния знак не е вярно. Юпитер от септември 2016 година е във Везни...