Седмичен любовен хороскоп за 9-15 януари 2017-а

Рак: Това няма да бъде най-добрата ви любовна седмица!
1
Седмичен любовен хороскоп за 9-15 януари 2017-а
Снимка: Reuters

Независимостта, желанието за свобода и правото на избор ще надделеят тази седмица в любовта. Пълнолунието ще бъде причина за нарушаване на добрата комуникация между партньорите. То ще ни направи по-емоционални и от най-малкото ще сме склонни да правим големи проблеми. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Една емоционална седмица предстои за Овните. Романтиката няма да бъде толкова на висота и ще трябва да балансирате между работата и семейството. Възможно е да почувствате несигурност относно това къде да вложите енергията си. Стресът ще бъде повече от любовните емоции, но за щастие партньорът ще ви даде своята подкрепа и ще успеете да преодолеете кризата.

Телец

Важно е за обвързаните представители на зодията много да внимават какво казват на половинката си, за да не съжаляват на по-късен етап. В същото време някои от вас може да се почувстват разочаровани от ново познанство. Ето защо е важно да нямате предварителни очаквания, за да не останете неприятно изненадани.

Близнаци

Тези от вас, които се намират във връзка е добре да внимават с финансите, за да не се върнат назад. Ще има редица изкушения пред вас, но забавете темпото. Изобщо внимавайте с решенията тази седмица, защото те могат да се отразят на връзката ви. Ако не сте предпазливи, ще страдат любовта и парите ви. Не забравяйте, че това, което досега е било "наше", няма как изведнъж да стане "само мое".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари