Винени дестинации, които трябва да посетите

Сицилия ви очаква
11 яну 2017 16:40, Михаела Лазарова
0
Винени дестинации, които трябва да посетите
Снимка: Reuters

Виното е магия. То е като музиката. Пием го според настроението, емоциите, които изпитваме в даден момент. Ако сте любители на напитката на боговете, вероятно имате и определени предпочитания към сортове, изби, региони. Може би сте от онези запалени винолюбители, които всяка година посещават някое красиво местенце с цел да открият нов вкус. Е, вижте кои дестинации трябва да посетите през 2017-а.

Cafayate – Аржентина

На голяма надморска височина, в тази територия в красивата Аржентина е намерил дом специалният сорт грозде малбек. Освен това тук природата е магическа, могат да бъдат видени уникални местни занаяти и да се опитат чудесни традиционни ястия.

Канарските острови – Испания

Уникални сред европейското лозарство, вината на Канарските острови са неприсадени, което означава, че те растат върху собствените си древни присаждания. Вино от Las Islas Canarias е на висока почит.
Канарският архипелаг се състои от седем основни острова, като Тенерифе е най-големият. Коренното грозде, отгледано в черна лава се превръща в бели и червени вина с богат аромат и вкус.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари