Какви грешки не допускат успешните хора?

Не хабят емоциите си
12 яну 2017 10:00, Михаела Лазарова
5
Какви грешки не допускат успешните хора?
Снимка: outnow.ch

Колко често сте си казвали, че се чувствате претоварени, сякаш не сте реализирали голяма част от целите си, че бихте искали да постигнете това или онова. Всичко това вероятно ви е накарало поне веднъж да приемете себе си като неуспешни.

Има много успели личности, които биха могли да бъдат наши вдъхновители. Техните истории, мотивиращи мисли, обаче не са достатъчни, за да се превърнем и ние в успешни. Вижте какви грешки не допускат успешните.

Не губят време в социалните мрежи

Колко време прекарвате в социалните мрежи? За някои от вас вероятно работата изисква да бъдат поне осем часа онлайн. След като свършите всичко необходимо във Facebook, Twitter, Instagram, насочете се към ежедневните си задължения.

Ако прекарвате твърде дълго време в социалните мрежи за забавление, едва ли ще изпълните добре много от задачите си. Така че използвайте социалните мрежи като вид награда, след като сте свършили с проектите си.

Не работят без план

Успешните хора винаги имат цели, върху които се фокусират. Някои от тях са дългосрочни, други са дневни. Винаги правят план за деня с приоритетните си задачи, колко време ще им отнеме за изпълнението им, от кои да започнат и с кои да свършат. Ако сте хаотични в работата си, никога няма да постигнете успехи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успешните са правили точно нещата които изброявате ,но след като са преценили че от това няма полза, изоставили тези навици в миналото.Опитали преценили са, че от това няма полза и са го изоставили.Не са се доверили на някой слух ,че от това няма полза ,а са го пробвали и естествено собствения опит си е друго нещо.Грешките са най добрия учител, и са необходими.
2
1
 
4
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До2: кажи на Господ че имаш планове за да се посмее....
1
2
 
15
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Клишета...клишета..клишета!Поредия пълнеж! Евреина точно със соцалната мрежа направи милиарди! Поредния пълнеж! Рецепти за успех в живота валяло!