Според зодията: Кое ще ви накара да изпитате щастие?

Вижте каква е формулата за вашия зодиакален знак
14 яну 2017 18:40, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Кое ще ви накара да изпитате щастие?
Снимка:Instagram

Вече ви информирахме кое е най-досадното качество на всяка зодия, както и кои са силните страни на представителите на 12-те зодиакални знака.

Ако се чудите какво обаче, кое е нещото, което може да накара всеки един човек мигновено да изпита щастие, според зодията му, четете по-долу:

Овен: Предизвикателство

Няма нещо, което истинският Овен да мрази повече, в сравнение със сивото ежедневие. Той се зарежда от приключенията, от предизвикателствата, от новите неща и преживявания, от рисковете и прилива на адреналин.

Телец: Релаксация

Телците си падат малко лениви като натури и ценят спокойния начин на живот, като ненавиждат стреса. Те се нуждаят от време за релаксация, от спокойствие, от време за размисъл. Те обичат чувството на надеждност и стабилност.

Близнаци: Приятен разговор

Близнаците се зареждат по време на общуване. Те обичат да се изразяват и имат нужда да изслушват проблемите на другите. Комуникацията от всякакъв вид развихря въображението им и задоволява любопитството им.

Рак: Топло отношение

Един истински Рак веднага става по-щастлив, ако е обграден от грижи, любов, нежност и топлина. Той иска да се чувства обичан и ценен, особено от най-близките си приятели и членовете на семейството си.

Лъв: Ласкателство

Настроението на Лъва веднага се повдига, ако някой го поздрави, направи му комплимент или видимо се наслаждава на взията, способностите или ума му. Той обича да получава цялото внимание за себе си.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
abe sho nikoga ne slagate vezni v dnes, vinagi zapochvate s edni u syshti zodii az triiaa se razkarvam do nekvi jenski stranici ,,tialoto,,kolianoto ...
3
0
 
33
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
За моята зодия са прави.... Но тази на снимката.... Определено ще ме накара да изригна От щастие...
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом прочета "според зодията", спирам да чета.
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любопитно, според астролозите, човек, като изпита въпросното щастие, ще кибичи ли в това положение или ще се се разощастливи? Например Доналд Тръмп щастлив ли е, като е заобиколен от послушното си семейство , и ако "да" защо пърха в транс да възлита в други висоти?