"Ритуалите" на жените след секс

Какво правят повечето дами след полов акт
15 яну 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
41
"Ритуалите" на жените след секс
Снимка:Instagram

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т.н.

Оказва се, че дамите имат „ритуали“ и за след секса, които за щастие отнемат доста по-малко време и усилия и често остават незабелязани от партньора им.

Ето и кои са те:

1. Проверяват часовника
И то не защото ги интересува часът, а по-скоро да видят колко време е продължил сексът. Ако е над 20 минути с любовната предигра, обикновено са доволни.

2. Поглеждат презерватива
Няма значение дали пият противозачатъчни или не, важно е да проверят за себе си, че няма да има фалове.

3. Пият вода
Хидратацията е важна, но мъжете да не се възгордяват, че са изпотили половинките си като на тренировка. Жените обикновено искат бързо да отидат до тоалетна, като в общия случай след оргазъм нуждата е на лице.

4. Оглеждат чаршафите
Мокрите петна от обмена на телесни течности са част от добрия секс, това обаче не ги прави по-малко „засрамващи“ или по-приятни. И дамите бързат да се отместят в края на леглото далече от тях.

5. Оправят си косата
Секс прическите са доста комични. В първия момент жената доволно се хили в огледалото над своята рошава коса, доказателство за хубавото изживяване, но после суетата взима връх и бързо се опитва да сложи косите в ред.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: сексритуалижените
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
21
 
51
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Всичко се върти единствено само за пари,всичко и е лизингово,телефона,колата,снетки други.С една дума заживяваш с нейните проблеми и проблемите на ридителите и.
1
11
 
110
 
! Отговори
Не познахте, автори! преди 7 години
Женорята са бъбриви. Едва изчакват мъжът да си поеме дъх и да отпочине няколко минути, след което започват разговор.В повечето случаи, предварително са намислили какво ще го питат, какво ще му разкажат, какво ще се опитат да го накарат да обещае или какво ще се опитат да му внушат!