Децата от зодия Телец са упорити и успешни

Внимавайте с храненето им
20 яну 2017 08:27, Михаела Лазарова
1
Децата от зодия Телец са упорити и успешни
Снимка: Reuters

Децата са най-голямото чудо, което може да ни се случи. Желаното и очакваното има много имена, планове за бъдещето. Родителите мислят за всичко още преди мъничето да се е появило. Някой дори правят хороскоп за бебето си. Ако вашето дете е Телец или ще се роди под този знак, вижте няколко характеристики за него.

Детето Телец е едно от най-интересните в зодиака. Още от първите му години ще забележите, че е трудно да го накарате да спи, когато вие решите. От друга страна, когато е гладно, уморено или готово за игра, вие ще трябва да сте добре подготвени.

В противен случай очаквайте то да започне да се тръшка, да вика, да се инати за всичко. Но като цяло детето Телец е спокойно. Неговият знак се управлява от планетата Венера, а това допълнително го прави привлекателно за чуждите погледи, ето защо децата Телци са едни от най-сладките. Още от ранна детска възраст ще забележите тяхната суета.

Когато искате да се забавлявате и имате възможност за разходки извън дома, правете го в парка. Телецът е земен знак и тези деца се развиват на открито. Още от бебета децата Телци обичат музиката, затова не пропускайте и през годините да им купувате музикални играчки или да ги запишете на някакъв инструмент, пеене.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Телците деца могат всичко, но са бавнозагряващи в мисленето и силоваци. Но пък, като подкарат, трудно спират. Силно телесни.