Какво ни чака в годината на Петела

Предстои интересна година според годишния хороскоп
28 яну 2017 09:45, Михаела Лазарова
5
Какво ни чака в годината на Петела
Снимка: Reuters

Според китайския календар, на 28 януари настъпва годината на Огнения петел. Ще бъде интересна и динамична година, с много положителни промени. Какво ви очаква според китайския ви зодиакален знак, вижте в следващите редове.

Плъх (1924, 1972, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Петелът обещава на Мишката динамична година, наситена с много емоции, но и със заплетени казуси, за които трябва да намери подходящо решение. Не е желателно да предприема резки промени на динамичния си стереотип. Трябва да се труди със същия ритъм и да подрежда задачите по обичайния им начин. Новостите може да се окажат повече вредни и да принудят Мишката да даде „на заден ход“.

Истината е, че каквито и затруднения да застанат на пътя ѝ Мишката ще се справи и ще излезе като победител от всяка критична ситуация. Най-важното е да отделя достатъчно внимание на семейството и на любимите хора и да обмисля решенията си задълбочено и отговорно.

Възможностите за промяна на работа, жилище или географско положение трябва да се преценяват с оглед перспективния ефект, за да не се окаже, че сделката е била „кон за кокошка“.

Една от основните грижи ще е тази за здравето. Мишката трябва да заложи на превенцията, на оптимален режим за работа и почивка, на природосъобразен начин на живот и да положи достатъчно усилия за справяне с вредните навици. Трудностите ще се решават предимно с разум и чувство за хумор. Емоциите са лош съветник, така че трябва да се контролират съзнателно.

Що се отнася до любовта, преживяванията ще са противоречиви. Мишката трябва да е готова на някои компромиси за да запази и подобри отношенията си и на искреност, за да спечели сърцето на избраната личност.

Бик (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Борбеният Бик ще трябва да впрегне целия си потенциал в годината на Петела. Ще се наложи да се справя със сложни задачи, да преодолява доста затруднения. Смисълът на трудностите ще е да се научи да реагира гъвкаво. Ще му е много по-лесно, ако овладее избухливия си характер, който създава дистанция между него и околните.

Както винаги Бикът ще излезе победител, защото той е силен знак, но най-голямата победа ще е над самия себе си. Не е изключено да се премести в друг град или държава. Това решение ще е не само успешно, но и приятно.

В професионален план ще отбележи напредък, а в личен план ще има възможност да оправи старите грешки и да изглади съществуващите отношения. Здравето ще е стабилно. Що се отнася до любовта, не са изключени и неприятни изненади.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казва ли ти някой, па и смееш ли да питаш?
4
1
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Аз се надявам да ми се оплождат кокошките пи често!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2017 е на един друг петел, рижав.
2
1
 
10
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Какво да ни чака, то е ясно. Ще изкукуригаме до един (който все още не е, де)!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф не стига, че занимавате хората още с примитивни хороскопи ами сега и с китайски глупости...