Почеркът определя какви сме в секса

Страстни или малко мързеливи?
16
Почеркът определя какви сме в секса
Снимка: outnow.ch

Скоро сте започнали интересно познанство, любовна връзка, но все още не сте стигнали до спалнята. Със сигурност и за двете страни е любопитно да разберат какъв е той или тя в секса. Оказва се, почеркът може много да подскаже какво харесваме в интимен план. Вижте повече в следващите редове.

Размер на буквите

Малки букви – ако буквите, които изписвате са малки, то вие предпочитате да доминират над вас по време на секс. Вашата плахост възбужда партньора. Още след като сте свалили дрехите си, се оставяте в неговите ръце. Предпочитате пози, в които половинката да действа. Не защото сте мързеливи, а защото ви харесва някой да поема контрол над вас.

Големи букви – в секса вие сте водещата страна. Обичате да сменяте секс позите и да показвате доминиращата си страна. Когато сте отгоре, това ви кара да се чувствате силни и по-секси.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: секссекс позипочерк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами за неграмотните ?
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си гладам почерка ...............................
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Средно?Естественият средноголям почерк показва конформизъм, казано приятно адаптивност. "Естествен", защото хората, на които се налага да пишат пред публика, по задължение могат да пишат по един начин, а всъщност за собствена употреба съвсем по друг. Равен красив среден почерк имат не особено умни хора, но практични и знаещи си мястото.
7
0
 
7
 
! Отговори
практика преди 7 години
Че почеркът говори доста за човека, е вярно. Но не е точно това, което ни подмятат тук като стръв.Всички, които пишат малко , пишат едро. Защото ръката им не е способна или не е привикнала на фини движения. Едро пишат и импулсивните хора, такива, които залитат от една емоционална крайност в друга и такива, които рядко ще проявят търпение, да свършат всичко сами от начало до край , а прехвърлят нещата на "по-нзшите". Едро, разбира се , пишат и хора, които не виждат добре.....
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах ако буквите са средни?
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е лудост. Да се вглеждаш в химикала и почерка на дадена жена. Не е ли по-лесно да станете интимни с тази жена за да задоволите всички ваши, плътски емоционални желания. Определено имате голям сексуален интерес към нея. Статиите не са начина да достигнете до вашата съкровенна мечта.Тази жена ви привлича сексуално. Но, това дава предпоставка и за едни сериозни взаимоотношения, връзка.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама, тя, Михаелчето пише само за почерка на жените, бе! Виж препратката в Az-jenata.bg!А, аз се чудя с моя изкривен (почерк) какъв съм. Но, авторката е пропуснала да каже най-интересното - какъв е сексът при разкрачен женски почерк.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса е да гледа на теб с красиви очи и пълен изкрящ поглед, изначале. След, това ако очите и погледа, станат влюбени. И ви гледа страстно, влюбено.! . С поглед да ви съблича. Тази Жена е ваща. "Овци с празен поглед мен напира" , хич не ги отразявам от петилетка, дори две.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С ,,Тънка Писалка'' или само с ,,Пълнител''...... винаги е написано грозно.
1
2
 
9
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Айде веее. Писалката е важнааа. С моята ги поря кат риби, пълня ги кат агнета