Децата Раци са любознателни! Какво ги прави специални?

Прекалената строгост при тяхното възпитание не е препоръчителна
Обновена: 3 фев 2017 09:43 | 3 фев 2017 09:36, Михаела Лазарова
8
Децата Раци са любознателни! Какво ги прави специални?
Снимка: freeimages

Родените под знака на зодия Рак от малки се отличават с взискателност и с необходимостта от своите родители, повече от всеки друг знак в зодиака.

Прекалената строгост при тяхното възпитание не е препоръчителна. За сметка на това биха се радвали да срещнат във ваше лице приятел, подкрепа, добър пример, с който да се гордеят, вдъхновител.

Ако очаквате бебе през лятото и то ще се роди в знака на зодия Рак или вече имате вашето малко съкровище, ето какво трябва да знаете за него.

Знакът на зодия Рак е силно свързан с майката, със семейството. Малките Раци са привлечени от майчината енергия. Имат силна нужда да бъдат постоянно обгрижвани и е много вероятно и вашето дете да покаже голяма привързаност към вас.

Управлявани от променливата Луна, тези малчугани в първите си години могат да бъдат много мрачни и често да плачат. Те са нещо като емоционални консуматори и изпитват чувство на безпокойство, когато са на непознат терен.

Осигурете им кукла или плюшена играчка, която да гушкат и с която да се успокояват, когато заспиват. Понякога трудно биха допуснали до себе си непознати хора, затова подходът ви трябва да е внимателен и да действате с много търпение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Християнин преди 3 години
Голяма измама е целият ви зодиак и това Окултно изкуство с променливата Луна! астрологията не само не е добронамерена, но има пагубна сила и влияние върху хората. Има сила зад астрологията, но тя изобщо не идва от планетите, а от измамни нечисти духове, служители на тъмнината. Всеки вярващ християнин трябва да бъде бдителен в своите духовни търсения да не би да падне в измама и да бъде прелъстен от демони и лъжливи учения който ни се похвълят от всякъде !
6
5
 
10
 
! Отговори
cute child преди 3 години
ецата раци са наистина много сладки и много чувствителни. Забавни и чаровни са. И като големи са много приятна компания
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българките няма да раждат не разбрахте ли! Децата не се раждат 9 часа след половия контакт!
Кой ще се грижи за бременната, за да се стигне до раждането? Да си изоставите жената и децата и после като затънат в бедност да дойдат социалните и да ги дадат на приемно семейство! И сой бил виновен - жената!
Така и не разбрахте, че жените и децата не растат по дърветата или да са като дърветата на фотосинтеза!
4
1
 
9
 
! Отговори
до 2 Тато преди 3 години
Нали сте на мнение, че за да имаш дете трябва да в състояние да му осигуриш всичко. След като мъжете не поемат отговорност и за всичко търсите майката няма как да се раждат деца.
3
0
 
6
 
! Отговори
Тато преди 3 години
До Тато

Тато е допуснал грешка като е написал думата разтварям с буква С между З и Т, но така е като е масова неграмотност навсякъде...Заразно е.
2
7
 
4
 
! Отговори
Тато преди 3 години
Той матриала вече не ще да прави деца. Женското иска да е мъжко,да прави кариера,да подбира,да поживее и след 35г. възраст да се сети, че иска дете. Тогава великото българско женско решава да разствори краката вече за пълнеж, вместо досегашния секс-копнеж. Но ги разстваря само за 1 рожба, че иначе как ще го гледаме? Нали трябва да сме в палат и целия свят да е в краката ни,всичко да е осигурено и тогава да се концентрира великата българка върху децата. *** ялови.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То по вашите "статии" излиза, че всички деца са специални... ама това не е учудващо при положение, че астрологията е нещо като гледането на кафе и боб.