Знаци, че вие проваляте връзката си

Никога не участвате в решаването на проблемите
18
Знаци, че вие проваляте връзката си
снимка: outnow.ch

Говорили сме много за токсичните партньори във връзката и как страдащият да се отърве от тях. Давали сме съвети за това как да се справяме с манипулиране във връзката и подценяване от страна на партньора.

Време е да поговорим за това кой всъщност е токсичният партньор, защото може това да сте вие. Точно така – човек в повечето случаи не си дава сметка как се държи с партньора си и гледа винаги от своята камбанария.

Все някои е лошият, нали така? Е, вижте признаците, по които можете да прецените дали именно вие не сте тъмната страна на връзката! Но това само при условие, че сте честни към себе си и си дадете сметка, че наистина правите така с човека до себе си.

Имате страхотен комплекс за превъзходство

Комплексите не са само за малоценност, има и такива за свръхпревъзходство спрямо околните. Ако непрекъснато мачкате самочувствието на партньора си, доказвате му колко всъщност греши и колко некадърен е с каквото и да се захване, в стремежа си да докажете колко го превъзхождате вие всъщност го тъпчете. 

Страхотен манипулатор сте

Наистина е трудно да си дадем сметка какво представляваме в поведението си към близките хора, че и към познатите и колегите, но е факт – манипулаторите не осъзнават, че са такива. Действията им са продиктувани от дълбокото убеждение колко прави са всъщност. Ако се отърсите от свръхегото си ще осъзнаете, че вие сте „отровният партньор“, а не че другият е по-слаб или неможещ.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иска раздяла мъжа. Какво очаква? Сърцераздирателен разговор? Получава, това което си пожелава. Втори шанс, понякога, при някои мъже са недопустими. Един мъж да гони жена, значи не в състояние да бъде с нея. Тя му е бреме, тежест.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги вие сте този/тази, който заплашва с раздялатази точка е изключение ,защото е ясен сигнал, че връзката е едностранна в момента , а не двустранна, както би трябвало да е .Всеки си има акъл, и да си прави изводите от това , решението си е лично и лично си носиш последствията .
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тази статия, няма нищо градивно напротив.Някоя си жена, която е неспособна да се справи с дадени проблеми е решила да се оплаче.Но очевидно не е придобила нужния опит да ги реши тези проблеми.Предполагам ,че търси съчувствие а не решение как да се справи с тези неща.Е съчувстваме и най искрено заради липсата на опит , но е хубаво да реши в един момент да се справи с тези решими неща, и да само да търси съчувствие. Но това определено не е градивно, а желание за съчувствие.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо, журналисти много ли са грамотни? Като прочета " незнам". Просто ми иде го върна в първи клас. Аре и не ме занимавай повече със себе си. Точка.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мнение съм, че не трябва да притеснявате повече Жента, която смятате, че е токсична за вас. Просто си тръгнете и оставете на спокойствие.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СВИКВАТЕ С МИСЪЛТА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ГЛЕДА!!! ОТВРЪЩАВАТЕ Я!! НЕ ВИ ПОНАСЯ.!!! ЗА НЕЯ СТЕ УЖАСЕН ЧОВЕК.!!! НИТО ЖЕЛАЕ ДА РАЗРЕШАВА С ВАС ПРОБЛЕМИ, НИТО ДА ПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО С ВАС И ЗА ВАС!!! СЛЕД, КАТО НЕ ТЪРСИ НАЧИН ДА КОМУНИКИРА С ВАС, ДА СЕ СРЕЩА С ВАС, НЕ ЖЕЛАЕ ТОВА!!!! ВКАРВАТЕ СИ ГО В МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ И ГО ПРОУМЯВАТЕ!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като му е толкова"отровна" да я напусне. Съмнявам се да му липсва.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не те ли понася, намразилите, станеш ли и повече от токсичен. Забрави я! То си личи. Не те търси. Не говори за теб. Отбягвате. Всичко свързано с теб я нервира и дразни. Не таете празни надежди. Това е.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стигне ли се до пръстен, работата е сериозна.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои двойки нямат проблем.
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подари ли ви пръстен, проблем няма. Има сватба.
2
3
 
6
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Нормално,някой като се вземат на сериозно си остават сами.И пак друг им е виновен!
1
3
 
6
 
! Отговори
Това, което прочетох преди 7 години
е подробна характеристика на свръхамбициозната свекърва.Само две несходства с написаното има:- Едно е уточнение - тя е пристрастена към това, да дава за пример своите приятелки и да държи на мнението им. Социалните мрежи не я интересуват.- Второто - тя не е от тези, които не участват в решаването на който и да е проблем. Точно обратното - вре се във всичко и държи всеки проблем да бъде решен точно така, както тя казва! Ако нещата не се получат,казва: "Не направихте точно това,което ви казах!"