4 типа любовни връзки

Връзките, които зависят от други хора
Обновена: 9 фев 2017 22:24 | 9 фев 2017 22:24, Михаела Лазарова
2
4 типа любовни връзки
снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения във всяка връзка са различни. Някои постоянно демонстрират любов и привързаност един към друг, докато на други връзката е като драма с лош край. Според психолози по последни проучвания връзките биват 4 вида. А вашата коя от тези 4 е?

1. Драматични връзки

Около 34% от изследваните връзки принадлежат към тази категория. Драматичните връзки се отличават с редица промени в отношенията между партньорите. В един момент те са топли, има разбирателство, в друг, някой от партньорите решава, че се нуждае от повече пространство. Често в тези връзки комуникацията протича трудно. Не са редки случаите, в които единият партньор иска да избегне отговорността на сериозната връзка.

Драматичните връзки наистина са много драматични. Тук рискът от прекратяване на взаимоотношенията е два пъти по-голям, за разлика от другите типове двойки. Възможно е някой от партньорите да поиска кратка пауза, раздяла за известно време.
Това, което много от намиращите се в тези взаимоотношения си мислят е, че нещата ще се подобрят, но за жалост това никога не се случва.

2. Връзките без конфликти

Има и такива връзки. Всъщност те са едва 12%. Двойките намиращи се във взаимоотношения почти лишени от конфликти, понякога могат да забележат промени в отношенията си, но те са рядкост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
По нещо от 4-те типа преди 7 години
има във всяка връзка, като единият от тези типове доминира над елементите от останалите три типа.1) Почти във всяка връзка поне единият гледа да не се обвързва сериозно, макар че в много случаи това се променя с времето.2) Ако не са се разделили най-много след месец-два, те обикновено нямат сериозни конфликти.3) Стане ли сериозна връзката, почти всеки споделя с близките си и в някаква степен се влияе от мнението им.4) Поне единият се интересува главно от партньора, не от мнението на околните
1
3
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Драматичните връзки са най-срещаните в днешно време.Искат раздяла а след това пак се завръщат,няма разбиране и обяснение по-въпроса.Всичко опира до пари,свършат ли парите свършва и любовта която я е нямало от единият партньор разбира се!