Сигурни знаци, че трябва развалите годежа си

Ако се омъжвате от съжаление – правите най-голямата грешка!
12 фев 2017 16:48, Михаела Лазарова
0
Сигурни знаци, че трябва развалите годежа си
Снимка: Reuters

Сгодени сте, предстои ви да направите най-важната стъпка в живота си и сте на седмото небе. Дали обаче това е правилното решение за живота ви? Сигурни ли сте, че това е човекът, на когото да обречете остатъка от времето си?

Как да разберете, когато сте заслепени от любов? Изобщо любов ли е това?

Съществуват някои сигурни знаци, които ще ви помогнат да разберете дали трябва да развалите годежа си преди да сте направили грешна стъпка за цял живот.

Безброй знаци

Обърнете внимание на знаците, не ги отминавайте. Понякога розовите очила на любовта ни пречат да осъзнаем, че сме на грешен път. Не си казвайте, че ще свикнете. Ако има нещо, което крайно ви притеснява, обърнете му внимание, а не го неглижирайте, защото така с времето само ще стане по-лошо.

Сродна душа или приятел?

Хората често бъркат сродната душа с приятелството. Дори понякога се изисква много време, години, докато осъзнаем, че сме бъркали сродната душа с приятелството. Важно е партньорите в любовта да са и приятели, но трябва да я има страстта. Ако я няма, вие ще сте сякаш в брак с приятел, брат, когото ще обичате до края на живота си, но няма да сте привлечена от него. А това е ад.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още по темата: бракгодежсватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари