20 вдъхновяващи цитата на Тони Робинс

"Идеалите ни правят роби, а нашите ценности – свободни"
14 фев 2017 12:10, Илияна Николова
6
20 вдъхновяващи цитата на Тони Робинс
Снимка: Facebook
Кое е това, което ви мотивира всеки ден, което ви вдъхновява, дава ви сили в трудни моменти? Имате ли любима фраза или цитат?
 
Днес в рубриката на Az-jenata.bg "Притчи, мъдрости и цитати" споделяме 20 мотивиращи мисли за успеха от Тони Робинс, който през 2014 година гостува у нас и проведе уъркшоп. Антъни Робинс, познат като Тони Робинс е един от най-известните и добри предприемачи и лектори по личностно развитие.
 
Робинс е вдъхновил и продължава да вдъхновява милиони хора по света. Редица известни личности, сред които Бил Клинтън, Антъни Хопкинс, Серина Уилямс и други, са се допитвали до него. Съветите на Тони Робинс могат да ви помогнат да промените живота си.
„Идеалите ни правят роби, а нашите ценности – свободни.“
„Страстта е в неизвестното.“
„Не страдаме заради фактите, а заради нашата интерпретация на тези факти. Ние сами определяме важността на събитията.“
„Сменете очакванията с благодарност, така ще промените веднага света си.“
„Когато се ядосваме повече от 30 секунди, остатъци от тези емоции остават в тялото още 5 часа.“
„Убий дракона (проблема), докато е още малък и сладък, защото в противен случай ще се превърне в голям и ще унищожи замъка.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мислимъдростицитати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Тони е чул-недочул нещо от просветлените личности преди него - Кришна, Буда, Христос и др, които никога не са взимали пари за да учат другите...и си го е перефразирал за да го продаде на киеците с големотото его. Добре се е ориентирал. Ето едно и от мен за него: Докато има телета, ще има и касапи.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес прочетох коментар в youtube за едни цигуларки - че всеки можел да свири нещо написано за него. Не, не може. За да можеш да го изсвириш, трябва да си прекарал цялото си детство във свирене. За да можеш да напишеш роман, трябва да си писал 8 часа всеки ден в продължение на година. И първият сигурно ще е скапан. За да си учен, трябва да си изчел стотици статии, монографии, учебници. За да бъдеш добър в нещо трябва много много труд и пот и саможертва. Това е цената на успеха.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може би в следствие на якото облъчване с американски филми, които по правило предлагат лесно-смилаеми и нереално прости версии на реалността, хората са започнали да мислят, че щастието, парите и успехът са едно и също и им се полагат по право. И понеже не ги получават като малки деца тропат с крачета, държат се грубо, мусят се на всички (или бият с винкели по кръстовища). Истината е, че щастието, успехът и парите НЕ СА едно и също, и обикновено идват с тежък и упорит труд, битки и саможертви.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че в България нещата се влошават прогресивно именно защото сме забравили истинските ценности. Будистите казват - здравето е най-големит дар, удовлетворението - най-голямото богатство, верността - най-добрата връзка/отношение. Има неща, които са непреходни и те не зависият от този или онзи гуру, религия или система. Те просто са. А ние сме ги забравили. Забравили сме какво значи вдъхновение, честен и упорит труд, любовта. Забравили сме,че щастието и успехът са преходни и редки моменти.
2
0
 
0
 
! Отговори
@1 преди 7 години
Не си прав/а. Тони Робинс има страхотни попадения. Когато бях студентка слушах касетките му (е силно казано касетки, мп3ки :) ) и определено са вдъхновяващи. Не съм го гледала в по-късните му варианти, но младият Тони е уникален. Разбира се, човек трябва да помни, че той говори за американската публика от 80те и ранните 90. Сега ситуацията е коренно различна. Но принципите са същите - осъзнатост, фокус, ентусиазъм, вяра и постоянство. Това са ключовете към успеха и личното щастие.
1
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 7 години
А кой е Тони Робинс? И какво прави, освен да ръси дълбокомислени простотии? "убий дракона докато е малък, щото ще стане голям и ще унищожи замъка". Глупости на търкалета. Нашия народ отдавна го е казал, и то много по-добре: "докато е малка змията, да и строшим главата".