Къде да заведем гаджето? Супер идеи за първи срещи

Плаж, пивоварна, игри... преценете сами
14 фев 2017 14:00, Илияна Николова
7
Къде да заведем гаджето? Супер идеи за първи срещи
Снимка: MorgueFile

Срещите в началото на връзката трябва да са вълнуващи, за да пожелаете да се видите с човека отново. Те трябва да са завладяващи и едновременно непринудени.

Да седите в кафене или ресторант и просто да играете роли, за да впечатлите другия е не само скучно, а направо отблъскващо. Пък и човек проявява истинската си същност в реални ситуации, а не в нагласени „сценки“ от театрална пиеса.
 
За да направите първите си мигове заедно незабравими, ето няколко страхотни идеи за първи срещи:
 
Идете на плажа
 
Запалете колата и поемете към плажа, дори да не е лято. Просто се разходете до морето, за да го зърнете, а и да попътувате малко заедно. По време на път човек може да направи добра преценка за другия.
Играйте някакви игри
 
Играта е най-добрият начин да опознаете другия. Ще има много смях, много неочаквани реакции от страна на другия, а може и да се разочаровате, ако партньорът ви проявява прекалено много хъс за победа. Това е една страхотна ситуация, която ще е показателна за характера му.

Посетете местна пивоварна
 
Ако в града ви или някъде наблизо има пивоварна, в която бихте могли да опитате страхотна бира и едновременно с това да се разходите – давайте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да играете на чичо доктор,а също така и на скрий салама.Много приятни игри.Може да я заведете да хапне варена наденица в крачол.И много други.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На полянката, сплети и венче. У сеното се заиграйте.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, това ли бяха всичките идеи?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като бехме млади ги водехме на кръчма и след това на диско но понеже некои присмехулници до ден днешен се присмиват съответно някои са без половинки нечестит свети валентин и дано оценят добрината на хората поздрави от ловеч
3
1
 
10
 
! Отговори
баю преди 7 години
Като бех млад гаджетата първо ги водех на кино след това на по бира и накрая вкъщи на леглото. Ако ми харесаше в леглото връзката продължаваше докато ми омръзне и после следващата. Така го карах докато навърших 27 години и един ден изненада. Гаджето с което бях последно забременяла. Е няма как ожених се а и красавица си беше така че си заслужаваше. Вече 30 години сме заедно. Две деца 4 внука и така до края на света.
2
0
 
3
 
! Отговори
като за начало преди 7 години
Къде да заведем гаджето? Супер идеи за първи срещи...........Е къде, нали си я подкарал ....на поленката??!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
От къде ги копирате тия статии ?Какъв плаж на тоя студ, какви обиколки на пивоварни ( в България има 4-5) ?