Какво ви очаква през 2017-а според нумерологията

Вижте на кое да наблегнете
16 фев 2017 10:25, Михаела Лазарова
2
Какво ви очаква през 2017-а според нумерологията
Снимка: freeimages

Новата 2017-а се развива с динамични темпове. Днес поглеждаме към нумерологията и това какво ни очаква според личната ни година. Коя е вашата? Ако не знаете, ето как може лесно и бързо да я изчислите.

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. А сега вижте и кратката прогноза за 2017-а.

Лична година 1

През повечето време атмосферата около вас ще е положителна. Ще имате много енергия за действие. Без значение дали имате собствен бизнес или не, често ще се радвате на успехи. Ако посещавате някакви обучения, курсове или все още следвате, успехи ще постигнете и в тази посока.

Луната, която символизира пътуване ще ви предложи много запомнящи се възможности за пътуване. Но самотата някак ще ви тежи. Може би жадувате за половинка, за нещо по-сериозно във връзката си. Обърнете внимание и на здравето си, повече спортувайте и се хранете здравословно.

Лична година 2

Според нумерологията през 2017-а година Юпитер ще бъде с вас, така че се пригответе за хубави месеци. Ще имате щастие в изобилие, за разлика от 2016-а, в която не бяхте особено удовлетворени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятам да наблегна на новата комшийка