Знаци, че не ви харесва

Той се отнася към вас, както към всички останали
22 фев 2017 22:31, Михаела Лазарова
9
Знаци, че не ви харесва
Снимка: outnow.ch

Най-големият въпрос в любовта е „той харесва ли ме наистина?“ Няма момиче или жена, която да не си задава този въпрос. Някои обикновено си го задават в началото на връзката или когато им предстои някаква следваща крачка. Други пък си го задават след време, когато са усетили някаква промяна в поведението на половинката си.
В който и случай да сте изпаднали, има някои сигурни знаци, че той не ви харесва и не ви обича. Време е да приемете реалността. Ето и знаците:

1. Той не е около вас и дори не прави усилия да е в компанията ви.

Един от най-явните признаци, че човек държи на вас, независимо дали ви е партньор, приятел или близък е желанието му да поглъща енергията ви, да е покрай вас, да е във вашата компания. Ако партньорът ви не изявява подобно желание, той не ви харесва или е изгубил интерес.

2. Не слуша какво му казвате и не помни какво сте си говорили.

Още един отявлен признак на безразличие и липса на интерес от страна на обекта на вашите чувства е липсата на заинтересованост към онова, което казвате. Ако си говорите просто ей така, на стената, значи човекът изобщо не държи на вас и не ви харесва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от недобронамерени "учители". Не четете! Гешка при писане, бързо при това. Фонетичната кирилица изписва и грешни препинателни знаци в изречението. Но, какво ли ви обеснявам, вие сте учител и трябва ги знаете, тези неща.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дават мнение, това ще вие си мислите че всеки коментар е съвет е друго нещо. Аман от учителите в родното БГ. Това обеснява нещата, защо децата ходят с нежелание на училище, ако всички са като васБезпочвени, неуместни забележки. Нито му е времето, нито мястото да давате вид, че сте много грамотен и ерудиран, човек. Има си трибуна за тази работс и училища. Днес, учителите са на последно място в социалната скала, благодарение на такива, като вас.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как реши, че помежду се пише с тире? Умирате да давате съвети, а сте неграмотни!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом има болка има недоразумение. Има ли недоразумение просто някой решава да рискува вашата връзка, брак в полза на себе си и неговите взаимоотношения, връзка и брак. Кашата е налице, интригата също. Въпроса е да намерите сили и да говорите, някъде там в разговора ще излезе цялата истина и дявола, който е сътворил всичко, това. Не оставяйте недоказани нещата, понякога е севсем друго. Изчистете по-между си всяко съмнение.Не се оставяйте първоначалните емоции да ви подвеждат.Понякога не е така.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боли го, защото има недоизказани истини, и неразказани истории. Поредното недоразумение!!! Отново някой е сътворил, поредната интрига.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в психологията е необясним подобен феномен. Докато ви обича със сърце, по незнайни причини ви напуска, без причина просто, така. Но, има момент в който се връща към вас разгорещен. Не го приемайте, защото той, така ще се научи да си ходи от вас и да се връща, при вас. Веднъж, затръшнал вратата и пожелал да се разделите. Втори шанс, абсурдно е да получи. Той не ви заслужава. Много са подобни необясними случаи.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментар е мъж, боли го за жена. ----Жената, ако бяга от него и се крие, като го види, как го тълкувате, подобно поведение.
2
1
 
4
 
! Отговори
? преди 7 години
Ами тогава защо изобщо се занимаваш с него?Не си губи времето!Има колкото щеш свободни момчета, но докато въздишаш по такъв кютук, ще ти мине времето и няма да можеш да се възползваш от големия избор, който има всяко момиче, докато е под 30 г.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Boli me