Детето Везни – капризно, но и много умно

Въпреки колебливия си знак, взимат сравнително лесно решения
23 фев 2017 11:44, Михаела Лазарова
2
Детето Везни – капризно, но и много умно
Снимка: freeimages

Те са послушни, но и много капризни. Въпреки колебливия си знак, взимат сравнително лесно решения. Децата Везни – необикновени по свой собствен начин. Какво трябва да знаете за тях?

Венера управлява знака на зодия Везни. Ако вашето мъниче е родено под тази зодия или очаквате да се роди, знайте, че носи в себе си топлина, любов и е изключително атрактивно. Децата Везни имат вроден чар и енергията им привлича погледите към тях още от ранна детска възраст.

Добре се социализират, рано проговарят и имат буден ум. Имат много умения, затова не се колебайте да ги запишете на спорт или на някакво творческо занимание още от ранна детска възраст.

Бързо се учат, могат да запомнят голям обем информация за разлика от много свои връстници. За децата Везни е много важна семейната среда. Тъй като те са знак на колебанието, нищо не бива да нарушава техния баланс.

Обидните думи, споровете между родителите, насилието ще нарушат иначе тяхната мирна природа и лесно могат да ги превърнат в интроверти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Което означава че измислените и фалшиви зодии лъжат хората, който на сляпо им вярват. Не очаквайте истина от окултната наука наречена астрология !
1
1
 
1
 
! Отговори
Познавам трима млади преди 7 години
мъже "Везни", родени на 1, 2 и 6 октомври.Вярно е, че са умни. И тримата са от интелигентни семейства.Като характери обаче са много различни.Единият е почтен и в отношенията си към всички е дружелюбен.Проявява онези качества, които в миналото са отличавали човека, наричан "кавалер".Имам предвид не само галантност към дамите.Другият е темерут и понякога върши подлости. Много е грозен.Третият е много страхлив, тепегьоз и егоист. Той, както и първият описан по-горе, са със симпатична външност.