Хранене според зодията - на ход са Близнаците

Намалете тестените закуски, хапвайте броколи, целина...
25 фев 2017 13:18, Михаела Лазарова
3
Хранене според зодията - на ход са Близнаците
Снимка: freeimages

Храненето е в основата на това не само как изглеждаме, но и как се чувстваме. Ако вие сте зодия Близнаци, вижте на какво да наблегнете и какво е добре да елиминирате.

Родените под този зодиакален знак рядко страдат от наднормено тегло. Обичат да се хранят в приятна компания, но освен да дегустират, обичат и да приготвят храната си.

Разнообразната диета е задължителна за менюто им и най-големият проблем за техния организъм е липсата на добре утвърдени хранителни навици.

Смята се, че Близнаците е най-малко вероятно да страдат от заболявания, причинени от консумацията на нездравословна храна, но това не означава, че не бива да внимават с храните, които влизат в менюто им.

Добре е да си осигурят редовни хранения и да хапват повече кайсии, нар, боб, броколи, карфиол, целина. От ядките добре ще им се отразят бадеми, бразилски орехи, орехи, фъстъци.

Билките също са важни, ето защо не бива да пропускат анасон, кардамон, лайка, цикория, канела, карамфил, жен-шен, индийско орехче, градински чай, сарсапарила, шафран, сусам, градинска мента, мащерка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ги учите близнаците? Колко дебели "близнаци" познавате?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишето пак се е изляла.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че никой не се връзва на подобни пълнежи.