Гадайте с кръга на Нострадамус

Дали ще се сбъдне желанието ви?
26 фев 2017 13:07, Михаела Лазарова
5
Гадайте с кръга на Нострадамус
Снимка: pic-words.ru

Всеки е чувал за Мишел Нострадамус и неговите предсказания, голяма част от които са се сбъднали с голяма точност. Пред вас е кръгът на Нострадамус, в който има разбъркани числа от 1 до 21.

Затворете очи, концентрирайте се върху въпроса, който ви вълнува и след това поставете пръст върху кръга. Отворете очи и вижте на кое число е пръстът ви. След това вижте и резултата. Някои от вас със сигурност ще бъдат учудени от резултата и това, което ще им се случи.

1. Да! Вие принадлежите към този тип хора, които не губят силата на духа си, дори и в най-трудните ситуации. Ето защо е важно проблемите да не ви отказват. Бъдете търпеливи, не се страхувайте да бъдете себе си, защото ще успеете.

2. Това, което искате ще се сбъдне, но не днес, а утре. Някой стои на пътя ви, опитвайки се да обърка всичките ви карти. Не го приемайте твърде сериозно. Но не бива и да подценявате отсрещната страна. Избягвайте конфронтациите. Опитайте се да намерите положително решение на проблема.

3. Събитията в следващите дни ще надминат всички ваши очаквания. Ако успеете разумно да използвате енергията си, всички предимства ще бъдат на ваша страна. Във всеки случай, трябва търпение и издръжливост, както във вас, така и в другите, за да се сбъдне това, което искате.

4. В този момент късметът е във вашите ръце. Следователно няма причина да се съмнявате, че желанието ви ще се сбъдне. Късметът ще бъде с вас дълго време. Радвайте се на щастливите мигове.

5. Обръщате прекалено много внимание на мнението на другите, а няма и особено благоприятни ситуации около вас. Не чакайте прекалено дълго, нуждаете се от малка тактическа игра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Нострадамусгадаене
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това кръгче гадаехме навремето като деца от вестниците с окултно съдържание/голяма мода бяха/.
2
10
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Глупости !! Хора спрете да вярвате на тези глупости.Нострадамус е бил побъркан пияндурник и с право са го изгорили на клада.Аман от самозванци
1
2
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
И какво е познала Мишелката? Май нищо. Познал ли е че Европа ще рухне именно защото най накрая се е обединила