Знаци, че вече не го привличате

Вие сте инициатор за всичко
1
Знаци, че вече не го привличате
Снимка: outnow.ch

Напоследък той е станал някак тайнствен, не ви ревнува, а сексът се случва все по-рядко. Определено това са знаци, че мъжът до вас е загубил интерес към вас. Ето кои други знаци подсказват също за липса на интерес.

Никога не се карате

Това звучи като връзка между партньори, без спорове и кавги. За жалост липсата им показва, че вие и половинката ви вече сте спрели да се интересувате един за друг, за това какво се случва във взаимоотношенията ви.

Когато страстта във връзката изчезне, това значи че добрите неща, които би трябвало да ви подтикват да преминете през лошите, вече не съществуват. Може би и връзката ви се е изчерпала.

Телефонът е на първо място

Как прекарвате времето си с любимия? Ако докато сте заедно той постоянно е зает с телефона си, за да се рови в социалните мрежи или да води дълги разговори с приятели, със сигурност вече не сте му интересна и не намира за нужно да ви отдава вниманието си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
?????? преди 7 години
Значи, ако всички останали симптоми са налице, освен първият (съпрузите се карат), това означава, че те не са изстинали един към друг?Ако пък той е останал без работа и поради това тя плаща, би могло да се разтълкува в смисъл, че той вече не се интересува от нея?Е, не можете да ме убедите!