Детето Скорпион е умно и винаги иска да е №1

То има силна интуиция! Какво обаче не знаете за него?
17
Детето Скорпион е умно и винаги иска да е №1
Снимка: outnow.ch

То не харесва лъжата и има силна интуиция. За него е важно родителите му да се разбират и да цари семейна хармония. Какво трябва да знаете за детето Скорпион?

Детето Скорпион приема и запомня информацията бързо. То разбира света по свой собствен начин. Още от малки представителите на този зодиакален знак обичат да се конкурират и се стремят да бъдат първи във всичко.

Децата Скорпиони обичат да бъдат заобиколени от възрастни, да се намират в добра социална семейна среда. Те са любопитни и приключенски настроени, задават много въпроси и очакват да им се отговори.

Харесват науката, изобретенията, географията, и колкото и да е странно, кулинарията, затова се опитайте да им осигурите повече забавна литература и образователни игри на тези тематики.

Малките Скорпиони се нуждаят от постоянно разнообразие, в противен случай биха си останали пасивни и неуспешни. Много е важно да усещат подкрепата ви, особено в онези моменти, в които губят, понеже, както вече споменахме, за тях е много важно винаги да са номер 1.

През юношеските години бъдете внимателни с децата Скорпиони, защото лесно могат да тръгнат по лошия път. Характерна за този зодиакален знак е потайността. Затова още от мига на появата на вашето бебе, помислете каква комуникация ще изградите с него, така че да ви допусне максимално до себе си и да споделя с вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ми, не!Аха, Какво ще кажеш за Близнаци, Стрелец и т.н. в сменянето на приятели? Приятели не е = познати, които са се завъртяли наоколо за известен период
15
2
 
0
 
! Отговори
Бармалей преди 7 години
До Анонимен 3Като гледам правописа, направо ти повярвах...
14
10
 
2
 
! Отговори
Ми, не! преди 7 години
Скорпионите са мамини синчета-търсят женица за слугиня,затова са потайни-зодията, която си сменя приятели най-често!
13
2
 
4
 
! Отговори
оптимист преди 7 години
Моето мнение че глупаците са равномерно разпределени между всички зодии за да има равенство.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе скорпи, що се впрягаш толкова? Има върхове за всички. Виждаме, че се стараеш и го оценяваме /положително или отрицателно - както дойде/
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Номер едно искат да бъдат само комплексарите. Хората с потенциал са самоуверени и не им пука за класации или пък за номер едно. Те ги могат нещата и дори не се интересуват тия около тях какво правят!"Правило номер едно при скорпионите е да са напълно уверени в потенциала си за да постигнат целта, тоест изпадаш в някакво противоречие.
10
2
 
2
 
! Отговори
Скорпион преди 7 години
За номер 6 се отнася коментара ми.
9
2
 
7
 
! Отговори
Скорпион преди 7 години
Нямаш си на представа колко грешиш. Да съм номер едно не значи да ми турят короната просто ей така, а означава да дам всичко от себе си, да изцедя целият си потенциал, за да го постигна. Средства не жаля за да стигна до заветната цел и нека да не се лъжем, няма човек, който да не се чувства добре, когато е номер едно в нещо.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно точно описание на зодията ми.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Как може хората да вярват на зодии и хороскопи ?"Допускаш грешка като слагаш знак за равенство между зодиите и хороскопите. Зодиите не са вещерство и търкане на кристално кълбо, а са статистически точно описание на поведението на хората родени по времето на даден зодиакален знак. Хороскопите обаче са пълна лъжа и измама. Астрологията е древно мошеничество, което те баламосва как ще ти мине денят и не трябва да се бърка със зодията.
6
3
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Като не се интересуват от тия около тях, да не се навират сред тях, а да си намерят подходяща дупка в скалата и да си живеят самоуверено и независимо.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че имат мераци - имат. Но са дребнави, нямат визия за мащабни или новаторски неща.За семейство са добре.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой скорпион например е номер 1? "Хубавата жена" за кого е хубава? Йордан Радичков сред кого е най?...Конформисти отвсякъде.
3
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм скорпион и от личан опит мога да кажа че описаното много пасва. Колкото до потайноста това се дължи на това че скорпиона не обича да издава мислите си и намеренията си. Влече го техниката. Скорпиона по природа е интелигентен. Също така от скорпиона излиза много добър шофьр. Преди да направи нещо го обмисля до последният детайл. Никога не прибързва в решенията си. Подбира приятелите си и със всеки приятел нестава. Умен е и преценява човек само след 5 минутен разговор.
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може хората да вярват на зодии и хороскопи ?
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а да бе да