Децата от зодия Стрелец са палави, но чаровни

Малките представители на зодията са изключително активни
10 мар 2017 17:00, Михаела Лазарова
2
Децата от зодия Стрелец са палави, но чаровни
Снимка: outnow.ch

Тези деца се отделят от семейството много по-бързо от останалите. Палави и трудни за контролиране, но забележителни по свой собствен начин.

Вижте с какво са толкова интересни децата Стрелци.

Малките представители на зодията са изключително активни и обичат да са в постоянно движение. Склонни са да бъдат неспокойни и още от съвсем малки искат да бъдат независими. На по-късен етап ще искат много да пътуват по широкия свят.

Малките Стрелчета не се движат само, когато спят. Понеже са с приключенски дух, те ще искат да проучват всяка част на дома, всяко непознато място в градинката, парка. Затова се заредете с много търпение и енергия.

Ако вашето дете е зодия Стрелец или се очаква да се роди под този знак, знайте, а може би вече сте забелязали, че е много социално. Общително и пълно с енергия, вашето дете ще бъде щастливо и ще се развива добре, ако отрано го поставите в среда с негови връстници.

Малките стрелци са чаровни, приятелски настроени и имат борбен дух. Но докато са бебета обичат да чуват край себе си познат глас и не обичат да бъдат оставяни без внимание за дълго време. Като независими личности те се нуждаят от много пространство и свобода на действие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Vulpes преди 11 месеца
32г. По късно.....същия дивак съм си! Още "другарките" от детската градина ме помнят!!!

Започват Великденските пости
Започват Великденските пости

Започват Великденските пости

Ранни симптоми на ревматоиден артрит
Ранни симптоми на ревматоиден артрит

Ранни симптоми на ревматоиден артрит