Децата от зодия Стрелец са палави, но чаровни

Малките представители на зодията са изключително активни
10 мар 2017 17:00, Михаела Лазарова
2
Децата от зодия Стрелец са палави, но чаровни
Снимка: outnow.ch

Тези деца се отделят от семейството много по-бързо от останалите. Палави и трудни за контролиране, но забележителни по свой собствен начин.

Вижте с какво са толкова интересни децата Стрелци.

Малките представители на зодията са изключително активни и обичат да са в постоянно движение. Склонни са да бъдат неспокойни и още от съвсем малки искат да бъдат независими. На по-късен етап ще искат много да пътуват по широкия свят.

Малките Стрелчета не се движат само, когато спят. Понеже са с приключенски дух, те ще искат да проучват всяка част на дома, всяко непознато място в градинката, парка. Затова се заредете с много търпение и енергия.

Ако вашето дете е зодия Стрелец или се очаква да се роди под този знак, знайте, а може би вече сте забелязали, че е много социално. Общително и пълно с енергия, вашето дете ще бъде щастливо и ще се развива добре, ако отрано го поставите в среда с негови връстници.

Малките стрелци са чаровни, приятелски настроени и имат борбен дух. Но докато са бебета обичат да чуват край себе си познат глас и не обичат да бъдат оставяни без внимание за дълго време. Като независими личности те се нуждаят от много пространство и свобода на действие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
32г. По късно.....същия дивак съм си! Още "другарките" от детската градина ме помнят!!!