Месецът на раждане разкрива какви сте в секса

Родените през февруари са приключенци под завивките
10 мар 2017 23:00, Михаела Лазарова
9
Месецът на раждане разкрива какви сте в секса
Снимка: outnow.ch

Месецът, в който сме родени, може да разкрие много за нашето здравословно състояние, навици, силни и слаби страни. Оказва се, за това колко и дали сме страстни в секса, рожденият месец също има значение. А вашият кой е?
Вижте какви сте в спалнята, според това кога сте родени.

Януари

Ако сте родени през месец януари, сексуалният ви живот може да е доста извратен в по-голямата си част. Вие сте много упорити и настоятелни, когато сте влюбени, не се отказвате лесно от обекта на вашето желание. Обичате разнообразието в секса и за вас определено не съществуват табута.
Достатъчно убедителни сте и с лекота успявате да вкарате във вашата игра и половинката. На моменти по-трудно се отпускате, но ако любимият човек ви предразположи, разкривате вашите сексуални желания.

Февруари

Родените през втория месец от годината определено имат приключенски сексуален живот. Вие сте изключително страстни, когато сте силно емоционално свързани с партньора. В останалите случаи сте дистанцирани, но не по-малко авантюристи в спалнята. Имате много сексуални фетиши и не се притеснявате да споделяте за тях пред половинката.

Март

Родените през март могат да прекарат цял ден в леглото с половинката. Те са духовни личности и винаги се стремят да установят специална връзка с партньора си. Удивително е как по много и различни начини успяват да постигнат интимност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Отчасти са написали истината и за родените през март. Но само отчасти.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ако напишете и по каква логика стигнахте до тези заключения евала ви правя нюза
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това по кой календар? Юлскив, Грегорианския или може би майския? Аман от простотии за наивници... Напишете нещо смислено
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За родените през декември е написана истината, отчасти и за тези, които са се появили на бял свят през февруари. За родените през май важи точно обратното на това, което е написано - тях хич ги няма по отношение на секса. И за родените през октомври е допусната грешка - отлагали били, напротив, искат веднага и не винаги се сещат за романтика.Но сигурно има и изключения.