Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 март 2017-а

Положителни емоции за Везните, разочарования за Телците
13 мар 2017 08:45, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 март 2017-а
Снимка: freeimages

Обвързаните представители на зодиака ще бъдат изправени пред интересни разговори с половинката. Бъдете внимателни и мислете преди да говорите. Венера все още е ретроградна, което ще се усети по липсата на страст и романтика. Сега имате добра възможност да приключите с миналото. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако напоследък сте задържали думите в себе си, това ще се промени през тази седмица. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и да ви е неприятно. Добрата новина е, че той или тя ще разбере вашите нужди. Добре е и вие да разширите вниманието си към половинката.

Телец

Някой от вас може би са останали разочаровани в любовта и са с разбито сърце. Тази седмица ще преминете през редица разговори с бившата си половинка и това ще промени бъдещите ви модели на комуникиране. Сега може да говорите за себе си и е важно да отворите и двете си очи за случващото се помежду ви.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да дадат втори шанс на това, което не са могли да осъществят като планове и обещания с партньора. За други предстои среща с приятел, с когото ще проведат дълги разговори за любовта, несподелената любов. Ще научите много за себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Същото, няма какво друго да напишат в измисленият и фалшив хороскоп!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То като миналата седмица