Любовта се променя след брака

Вашето чувство за сигурност се повишава
14 мар 2017 13:52, Михаела Лазарова
4
Любовта се променя след брака
снимка: outnow.ch

Животът след брака се променя. Неминуемо ежедневието и нещата, които сте правили заедно досега ще се променят и в това няма нищо лошо. Връзката ви расте и се усъвършенства, съзрява, както самите вие.

Променя се възгледът ви за самите вас

Когато човек е млад и свободен вижда себе си в контекста на живота и обществото по един начин, но след като създаде свое семейство всички възгледи и ценности се променят. Заедно с тях се променя и себеусещането. Някои семейни двойки дори заменят местоименията, с които означават себе си. Често „аз“ преминава в „ние“.

Дързостта в леглото намалява

Когато сте в началото на връзката си сексът е див, страстен, думите в ухото дръзки и мръсни, способни сте да опитате всичко без свян. След брака обаче много от двойките се кротват и тези страсти утихват. Също така много хора бъркат този момент с изчезването на любовта, което абсолютно не е вярно. Просто любовта се трансформира.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
До номер 3 преди 7 години
Твърде си неграмотен, за да извеждаш аксиоми.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Базова аксиома:Брака унищожава Любовта
1
0
 
17
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Кагато имаш желание да са жениш провери има ли машинка и дали работи. Изчакай поне година без деца. Датогава тя няма да издържи и ще си покаже рогата. Ако е нагла и с желание да номинира във всички случои , теглиш и шута веднага. Аз сгреших и живота ми е съсипан.