Защо рядко се връщаме към ученическата любов?

Вие се променяте, пътищата ви не се събират...
22 мар 2017 13:00, Михаела Лазарова
0
Защо рядко се връщаме към ученическата любов?
снимка: outnow.ch

Срещнали сте скоро ученическата си любов... Връхлитат ви спомени, хубави, лоши. Сякаш тръпката във вас се пробужда отново макар и след толкова години и мисълта да опитате отново заедно не ви е чужда. Вижте защо рядко ученическата любов, макар да ѝ е даден втори шанс се превръща в нещо красиво и перспективно.

Старите взаимоотношения ще ви изморят

Докато може да ви изглежда като любовна магия да се съберете с бившата си половинка от гимназията, скоро след фазата на розовите очила ще осъзнаете колко уморително е да се опитвате да съживите връзка, която вече е била разбита, може би неведнъж.

Това не само ще ви подразни в даден момент, но ще повлече след себе си недоверие, липса на интерес и дори отвращение към него или нея.

Вие се променяте

Не бива да забравяте, че няма да останете завинаги тийнейджъри и с напредването на възрастта идва и зрелостта на личността. Начинът, по който ние се променяме, дълбоко въздейства на нашите взаимоотношения с хората около нас.

Промяната понякога се случва толкова бързо, че шансовете да се съберем с ученическата си любов намаляват значително. Разбира се има изключения, но те са рядкост, а още по-редки са случаите, в които тези връзки се оказват дългосрочни и успешни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари