Детето от зодия Водолей е един малък Айнщайн

Знакът Водолей има уникална връзка с пернати и четириноги приятели
24 мар 2017 10:35, Михаела Лазарова
9
Детето от зодия Водолей е един малък Айнщайн
Снимка: outnow.ch

То е изобретателно, понякога мързеливо и доста често палаво. Ако вашето дете е родено или се очаква да се появи под знака на зодия Водолей, вижте какво ви очаква.

Бебетата, родени под този знак, са Айнщайн на зодиака. Важно е от ранна детска възраст да започнете със занимателните активности, но също така е от значение отрано да общуват и с връстници.

Още от мига на появата им ще разберете колко ексцентрични и нестандартни са те. Когато проговорят ще ви изненадат със своите коментари и въпроси, а вие само се пригответе за едно забавно шоу с тях.

Обичат лудориите, обичат да отстояват правата си. За да насърчите чувството им за хуманност и отборен дух е препоръчително да ги запишете от ранна детска възраст на спорт, да участват в обществени прояви, които са подходящи и за деца и т. н.

Детето Водолей обича да се конкурира и в областта на спорта може да постигне много успехи. Научна фантастика, магически трикове, експерименти, наука, роботика, математика... Всичко това може да привлече интереса на малките представители на зодията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ку ку
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...а само Айнщайн не е бил малък Айнщайн, понеже е зодия Риби...
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, от кво се дразните сега? Изобщо не са толкова прехвалени в тази статия, за да злобеете толкова.
6
2
 
3
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Децата водолей са супер...другите не стават. Ако забременеете и има опасност да не се роди водолей, направо аборт. Няма смисъл.Даже предлагам геноцид към деца които не са водолей.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз самият съм Водолей. Не се лаская от "статията", просто защото не вярвам, че това в кой ден си роден има някакво значение. Всичко си зависи от гените, от семейното възпитание, училището, мотивацията и общата среда, в която вие и детето живеете. Иначе, както е казал номер 3, би било достатъчно да заченете по календара и хоп - имате палав гений вкъщи.
4
0
 
3
 
! Отговори
нескромен преди 7 години
Ами , така си е ! От малък Айнщайн си станах ,естествено , голям Айнщайн !Само това , с научната фантастика , дето не са го познали , ама простено да им е .
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Начи слушай сега, Минче. Такива мити работи кат, генетика, правилно хранене, стимули в ранна детска възраст и правилно възпитание, ги остави. Важното е да се утъртиш в определен месец, за да имаш умно дете, фейсбоок и бг.мама ми казаха ! Да знаеш, че и на врачка можеш да се обадиш за 8.99 на минута, да ти го каже !"Бах му мамата и народ, да приема такава загуба на компютърна памет за новина...
2
8
 
10
 
! Отговори
Водолей преди 7 години
Страхотна зодия! Аз съм Водолей!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ни занимавайте с глупости,а пишете повече за Бойко и Ердоган!