Диета и хранене – на ход са Скорпионите

Съветите: Хапвайте повече моркови и ябълки
28 мар 2017 15:45, Михаела Лазарова
1
Диета и хранене – на ход са Скорпионите
Снимка: freeimages

Ако има представител в зодиака, за когото храненето е повод за социален контакт, то това е Скорпионът. Родените под този знак обичат месната кухня и са големи чревоугодници.

Обичат да се глезят с висококалорични храни и нерядко стават и за среднощни закуски. Празният хладилник и липсата на храна може буквално да ги вбеси. В менюто им често присъстват пикантните храни. Скорпионите са отлични готвачи и умело успяват да съчетаят вкусовете, за да се получи впечатляващ резултат.

Въпреки избора си на храна повечето представители на зодията имат фина фигура. Ако видят, че минават границата и тялото им започва да губи добрата си форма, веднага минават към диетичен режим на хранене. Това, което е добре да избягват са алкохолът и бързите закуски. Важно е да пият много вода и билкови чайове.

Ако сте родени под знака на зодия Скорпион, добавете в менюто си грейпфрут, диня, моркови, лук, чушки, тикви, репички. Билки и подправки, които ще ви помогнат да поддържате добро здраве са бахар, босилек, дафинов лист, кардамон, лайка, канела, карамфил, кориандър, кимион, къри, чесън, джинджифил, женшен, хрян, женско биле, индийско орехче, розмарин, градински чай, мащерка, ванилия и други.

Споделяме примерен хранителен план, който може да следвате в рамките на няколко дни, когато искате да свалите излишни килограми. Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
те черпим един грейпфрут щеш ли :)