Грешки във визията, които ни състаряват?

Къде бъркаме в стайлинга си и кои са грешните цветове
30 мар 2017 22:45, Михаела Лазарова
1
Грешки във визията, които ни състаряват?
Снимка: outnow.ch

Няма жена, която иска да изглежда по-възрастна, отколкото всъщност е. Всички искаме да си останем винаги млади и красиви, но понякога грешим без да си даваме сметка.

Грешим във външния си вид, а тези грешки добавят още допълнителни години към реалната ни възраст.

Къде бъркаме в стайлинга си и кои са грешките, които ни състаряват?

Очила за четене

Разбира се, очилата за четене могат да се превърнат в прекрасен секси аксесоар. Но ако вашите са като на баба ви, неминуемо ще ви състарят. Сменете рамките с такива в синхрон с актуалните тенденции или носете лещи.

Посивели коси

Понякога се случва косите ни да посивяват и да се появяват бели косми, въпреки че сме около 30-те години. Постарайте се да премахнете тези състаряващи елементи, колкото и да не ви се иска да боядисвате косата. 

Туид

Този груб плат се завърна като актуален през последните години, но истината е, че той състарява. Самият туид, дори да е нов, изглежда леко състарен, захабен, винтидж. Ако искате да отнемете от възрастта си вместо да трупате годинки, избягвайте туида, въпреки че е актуален.


1
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бъх нервите ни състаряват наи вече щото глупаците ни дразнят какво щее да обявим една година без нерви само яд всеки ден е това е безумие по тоя повод искам да попитам една компания като дразните добре ливие аз не стъпвам не се чудете що нема да стъпя доде съм жив що ли етика и възптитание и човешко отношение няма

Кейт Мидълтън роди момченце
Кейт Мидълтън роди момченце

Кейт Мидълтън роди момченце

Вредни ли са новите електронни цигари?
Вредни ли са новите електронни цигари?

Вредни ли са новите електронни цигари?