Грешки във визията, които ни състаряват?

Къде бъркаме в стайлинга си и кои са грешните цветове
30 мар 2017 22:45, Михаела Лазарова
1
Грешки във визията, които ни състаряват?
Снимка: outnow.ch

Няма жена, която иска да изглежда по-възрастна, отколкото всъщност е. Всички искаме да си останем винаги млади и красиви, но понякога грешим без да си даваме сметка.

Грешим във външния си вид, а тези грешки добавят още допълнителни години към реалната ни възраст.

Къде бъркаме в стайлинга си и кои са грешките, които ни състаряват?

Очила за четене

Разбира се, очилата за четене могат да се превърнат в прекрасен секси аксесоар. Но ако вашите са като на баба ви, неминуемо ще ви състарят. Сменете рамките с такива в синхрон с актуалните тенденции или носете лещи.

Посивели коси

Понякога се случва косите ни да посивяват и да се появяват бели косми, въпреки че сме около 30-те години. Постарайте се да премахнете тези състаряващи елементи, колкото и да не ви се иска да боядисвате косата. 

Туид

Този груб плат се завърна като актуален през последните години, но истината е, че той състарява. Самият туид, дори да е нов, изглежда леко състарен, захабен, винтидж. Ако искате да отнемете от възрастта си вместо да трупате годинки, избягвайте туида, въпреки че е актуален.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъх нервите ни състаряват наи вече щото глупаците ни дразнят какво щее да обявим една година без нерви само яд всеки ден е това е безумие по тоя повод искам да попитам една компания като дразните добре ливие аз не стъпвам не се чудете що нема да стъпя доде съм жив що ли етика и възптитание и човешко отношение няма