Диета и хранене – на ход са Стрелците

Избягвайте преяждането, както и гладуването
1
Диета и хранене – на ход са Стрелците
Снимка: freeimages

Представителите на зодия Стрелец са любопитни, обичат да експериментират и искат да опитат всичко възможно в този живот. Харесват екзотичните, нестандартни и пикантни храни. Диетата им често може да премине от една крайност в друга.

Може да са много лакоми или да спазват силно ограничаващ режим дълго време. Понякога силните вълнения в живота им ги карат да забравят за храната. Тъй като се хранят нередовно, Стрелците често страдат от храносмилателни проблеми, високо кръвно налягане и в някои случаи дори и затлъстяване.

Ако искате да сте в добро здраве избягвайте преяждането, както и гладуването.

Хубаво е в менюто си да добавите повече смокини, манго, артишок, брюкселско зеле, цикория, кестени. От билките полезни за вас са бахар, босилек, дафинов лист, черен пипер, лайка, канела, кориандър, кимион, къри, чесън, джинджифил, мента, синап, магданоз.

Споделяме примерно меню, което да следвате в рамките на седмица или повече, когато искате да редуцирате телесното тегло. Грамажи не са посочени, не забравяйте, че когато искате да влезете във форма, чинията не трябва да е препълнена с храна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрелците да ядат Дафинов лист и лайка!