Как изневярата да боли по-малко?

Не се опитвайте да върнете нещата, както са си били преди
10
Как изневярата да боли по-малко?
Снимка: outnow.ch

Изневярата не е нещо нечувано в историята на любовта. Понякога хората правят грешки. Дали е нарочно или е умишлено няма значение, важно е след като бъдете хванати от партньора си в изневяра да помислите добре какво искате оттук нататък.

Какво трябва да направите, за да излезете от тази ситуация без да се нараните един друг с партньора ви?

Изправете се пред проблема

Отричането на реалността няма да ви помогне да си върнете предишните отношения, напротив. Ако наистина и вие, и партньорът ви искате да се справите с изневярата ви, говорете, общувайте, гневете се, но намерете път към откриването на решение. Не се правете, че проблем не съществува.

Решете с кого искате да сте

Неминуемо ще се запитате дали пък не искате да сте с другия мъж, след като сте изневерили с него. Отговорете си честно на този въпрос пред себе си. Само така ще решите наистина какво да предприемете оттук нататък.

Потърсете съвет

Най-добре е да потърсите компетентна помощ и съвет от брачен консултант или сексолог. Това обаче не изключва възможността да потърсите съвет и от близък, с когото можете да говорите по въпроса.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: любовизневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 7 години
Ай стига драми бе! Старото правило е ,че с колежки и комшиики не се брои за изневяра а тези от нощните заведения не им се взима телефона или както сега е модерно без електронно-социални контакти! Чужди само с презерватив и всичко ще е хубаво без проблемчета!
5
2
 
7
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
"Как изневярата да боли по-малко?"Като изритате неверника/неверницата КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ВАС И ДЕЦАТА ВИ, ако имате такива!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** да се чете л.ьо.л.ьо. е
3
2
 
6
 
! Отговори
Лесна и тесна. преди 7 години
Просто му казваш.-скъпи виж какъв *** е , аз го направих за да се уверя че има и по-големи от теб. Толкова те обичам сега....
2
0
 
4
 
! Отговори
Варианти разни преди 7 години
Съветите са за заловена прелюбодейка.Ами ако не са я хванали? Преди няколко дена май имаше съвети за жена, чийто любовник си има семейство и не ще да се развежда. Но за омъжена кръшкачка не помня да са помествали психологически пътеводител тук. Или е имало, но го изтървах?А какво да се прави, когато мъжът е заловен, че изневерява?Ами незаловеният прелюбодеец?
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не му давайте да го вкарва до края на комшията.