10 вредни навика, които пречат на щастието ни

Бягате от спорове
2
10 вредни навика, които пречат на щастието ни
Снимка: outnow.ch

Чувствате ли се често зле, изтощени, негативни и то без да има видима причина? Може би се чувствате така не поради едно определено нещо, а от цял комплекс вредни навици, които дори не се усещате колко ви пречат.

В ежедневието ни, къде от бързане и липса на време, къде заради предразсъдъци или пък различни обстоятелства, правим куп грешки, които всъщност събрани в едно цяло изсмукват енергията ни и ни правят нещастни.

Понякога дори не знаем кое е точно това нещо, което ни кара да се чувстваме зле и как да го избягваме. Опитахме се да направим списък с някои от най-вредните навици, които почти всички хора правят волно или неволно.

Може да ги разгледате в Az-jenata.bg  и ако се припознавате в някои от тях, опитайте се да ги избягвате.

Това ще улесни живота ви и наистина ще го направи по-приятен и позитивен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Продължението преди 7 години
другите не спазват уговорените "разписания", затова бързаш трескаво. Иначе нищо няма да свършиш.Как да платиш сметките навреме, като не ти стигат парите?Правиш неща, които не са ти приятни - но това е по принуда, не зависи от теб.Ако често казваш "обичам те", нашенците те взимат на подбив.Профилактични прегледи? Който се е опитал да ги прави редовно, той знае защо повечето хора са се отказали от това.Така че, Михаелче, съветите са хубави, но за друго време или друга държава.
1
0
 
1
 
! Отговори
Само че ние сме в Бг преди 7 години
Не избягваш спорове, но опонентът не спори, а те ругае грубо или гледа да те подведе.Как да спазиш обещание,като не можеш да разчиташ на неща, които трябва да направи друг човек или институция, които не можеш да санкционираш, а те са безотговорни и некоректни?Избягваш "вредните" хора, но те ти се натрапват!Прощаваш ли, качват ти сена главата.Да не складираш вещи? живееш на малко кв.м. Емоции и спомени няма как да не "складираш".Бързаш? Не можеш да разчетеш времето си, (Продълж.)