Мисли, които пречат на любовта

Твърде лично разбирате нещата, които той ви казва или прави
2
Мисли, които пречат на любовта
снимка: outnow.ch

Въпреки че пълно щастие няма, има хора, чиито щастливи връзки винаги успяват да влязат в нашето полезрение. Щастието в любовта се дължи не само на компромисите, а и на начина ни на мислене. Бихме могли да променим любовния си живот, ако променим начина си на мислене. Защото има мисли, които ни пречат да открием щастието. Вижте кои.

Генерализиране

„Всички мъже / жени са еднакви“. Колко пъти сте чували или сте си казвали това? След една или няколко неуспешни връзки и разочарования, сме склонни да поставяме всички мъже/жени под общ знаменател.
Вярваме, че постоянно ще срещаме неподходящи партньори. Може да ви звучи странно, но е факт, че ако мислим, че връзките ни винаги са несполучливи и че половинките ни не са достойни за нас, често привличаме подобни към себе си.

Вместо да се разочаровате генерално, погледнете на ситуациите от друг ъгъл. Научете си уроците, вярвайте и си казвайте, че ще привлечете към себе си достоен партньор.

Бързате със заключенията

Друга грешка, която често допускаме, е да бързаме със заключенията, когато търсим точния партньор. Любовна среща, в която той или тя се държи по определен начин или е направил/а нещо, което ви кара веднага да си създадете крайно мнение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарим ти Надя Николова за ентусиазма и че поясняваш на нас тъппите и не толкова мъдрите и опитни като теб. Ти си велика и четеш между редовете.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На любовта пречи желанието за игра, за експеримент. Ако и на двамата им е кеф да се лъжат, ще се упражняват известно време, но фалшът се усеща и омръзва.