Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 април 2017-а

Марс и Венера ще ни предоставят нови възможности
10 апр 2017 09:45, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 април 2017-а
Снимка: outnow.ch

През втората седмица на април ще настъпи така очакваната промяна по отношение на любовта. Марс и Венера ще ни предоставят нови възможности, а някои ще сложат край на стара връзка. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Най-сетне вие и половинката ви ще постигнете хармония помежду ви. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия сектор и взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с много романтичен потенциал. Ако през последните седмици е имало дисхармония помежду ви, очаквайте подобрение. Тази седмица преминава и ретроградната позиция на Венера.

Телец

Възможно е да въведете промени по отношение на домакинството и разпределянето на задълженията между вас и половинката. За някои от вас предстоят кардинални промени и това означава, че може би ще искат да поемат в различни посоки с досегашния си партньор. Има силно раздвижване в любовния и социалния ви живот. Ако сте необвързани, предстоят интересни контакти.

Близнаци

Романтика очаква родените под знака на зодия Близнаци. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия любовен сектор и това ще ви донесе много любов и внимание от страна на половинката. Със сигурност ще се почувствате специално. Той или тя ще ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари