Как саботирате сами връзката си?

Постоянно натякване и оплакване
16 апр 2017 23:00, Михаела Лазарова
4
Как саботирате сами връзката си?
Снимка: outnow.ch

Понякога не си даваме сметка как сами саботираме връзката си. С действията си караме човека до нас да се разколебае в чувствата си, да се запита дали наистина ви обича. Дори да ви е обичал, ще дойде момент, в който чувствата ще охладнеят, ако продължавате с погрешното си поведение.

Как саботирате сами връзката си?

Телефонът ви е приоритет

Някои хора са с непрекъснато втренчени лица в мобилните си телефони, постоянно си пишат с някого или пък си чатят. Случва се на всички, все пак сме модерни хора, но ако пренебрегвате партньора си в името на мобилните технологии, това ще го нарани в дългосрочен план.

Ревност

Ревността е може би най-пагубното за една връзка. Тя разяжда отношенията ви, посява зрънцето на съмнението там, където то няма почва за развитие. Търсите под вола теле, чудите се за какво да упрекнете партньора си, дори без повод. С поведението си ще го отблъснете рано и ли късно, защото болезнената ревност е заболяване, което разяжда връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
23 санта преди 7 години
Ами саботирам я с това което ми е в заглавието. Ако ме разбирате ;))))
2
0
 
2
 
! Отговори
if преди 7 години
Много ми е любопитно как точно преценявате, че сте във връзка с някого. И какви може да са очакванията ви към него/нея, като той/тя се чувства напълно свободен да се забавлява по същия начин наляво и надясно.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесна работа навремето моята така направи в началото 6 после почнаха лъжите и почна да слуша комшиите в един момент се върна при бившия инсцинира скандал една сутрин и готово след това и при него не остана но вратата ми е отворена винаги не знам може да е женена а може и да нее не съм се интересувал да слуша които иска на мен ми е се едно