Мотивиращи мисли за всеки ден от Уейн Дайър

Самочувствието идва само от едно нещо – мисълта, че вие сте ценни
16 апр 2017 22:41, Михаела Лазарова
0
Мотивиращи мисли за всеки ден от Уейн Дайър
Снимка: freeimages

"Не можете винаги да контролирате това, което става навън. Но винаги можете да контролирате това, което става вътре" – Уейн Дайър.

Вдъхновяваща мисъл, която би трябвало да си казваме всеки ден и особено в трудни моменти. Кой е Уейн Дайър? Дайър е американски лектор, терапевт, автор на редица книги и програми по личностно развитие.

Големият му успех несъмнено се дължи на трудното начало, което е имал още като дете и което го е изградило като личност. Част от детството му преминава в дом за сираци, но въпреки това успява да се изучи, дипломира и да се превърне в един от най-успешните лектори в цял свят.

Мнозина го наричат "бащата на мотивацията". И тъй като неговите житейски уроци крият много мъдрости и вдъхновения, споделяме някои от тях.

"Ако постоянно бързате и се опитвате да настигнете някого или чужди резултати представляват мотивация за вас, това означава, че този човек има контрол върху вас".

"Любовта означава способността и готовността да позволите на хората, които означават нещо за вас, да бъдат това, което са, без да настоявате да удовлетворят вашите изисквания".

"Висшата форма на невежество е, когато откажете нещо, за което не знаете абсолютно нищо".

"Кармата на хората зависи от това как се отнасят с вас, но вашата карма зависи от това как реагирате вие на чуждото поведение".

"Хората, които обичат, живеят в свят, изпълнен с любов. Хората, които са враждебно настроени, живеят във враждебен свят. Става дума за един и същи свят".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари