Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 април 2017-а

Близнаци: Вашата енергия и либидото ще бъдат във възход
17 апр 2017 12:30, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 април 2017-а
Снимка: freeimages

През тази седмица ще търсим стабилност в любовния живот. Няколко планети ще променят своята позиция. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се почувстват така, сякаш трябва да скрият най-съкровените си чувства от своята половинка. Вероятно смятате, че той или тя не биха одобрили някоя ваша съкровена мечта. Ще ви бъде трудно да приемете, че нямате подкрепа. Помислете дали връзката ви може да продължи по този начин.

Телец

В любовния живот на Телците също ще бъде нарушена хармонията или поне до някаква степен. Имате лични стремежи, но половинката ви отказва да ви подкрепи финансово. Може би не вярва, че целите ви са постижими. Не отлагайте разговорите и намерете адекватно решение, защото премълчаването им ще задълбае в нежелана за връзката ви посока.

Близнаци

Вашата енергия и либидото ще бъдат във възход. В петък Марс ще попадне във вашия знак за първи път от около две години. В резултат на това можете да очаквате да имате настроение за повече флиртове от обикновено и така ще е до 4 юни.

Вашият интелект и остроумие ще ви направят още по-привлекателни за противоположния пол. Използвайте качествата си, за да постигнете целите си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари