Конфликтите във връзката разкриват взаимоотношенията

Някои двойки се карат за определени неща
22 апр 2017 15:51, Михаела Лазарова
2
 Конфликтите във връзката разкриват взаимоотношенията
Снимка: outnow.ch

Във всяка връзка има конфликти. Без тях съвместното съжителство просто не може да съществува. Споровете и неразбирателствата обаче могат да подскажат много повече за връзката, отколкото подозирате.
Начинът, по който се карате, както и причините, поради които възникват конфликти говорят много за това как подхождате към проблемите в ежедневието си.

Карате се за едно и също всеки път

Някои двойки се карат за определени неща. Случвало ли ви се е да смятате, че половинката ви просто сякаш изобщо не се старае да промени нещо в себе си? На прав път сте, защото повтаряемостта на еднотипни проблеми и скандали подсказва именно за нежеланието на партньорите да се променят, да се постараят нещото, за което се карат да спре.
Ако вашите конфликти са от този тип, то вероятно и двамата с партньора ви нямате желание да се променяте особено и да правите компромиси помежду си.

Разгорещен скандал за нещо малко и незначително

Избухвате сериозно в крясъци и истерии, само защото партньорът ви не е сложил чиниите в мивката или защото пак е закъснял с приятели след работа? Това означава, че стресът и напрежението ви идват в повече. Обикновено емоционалното претоварване допринася за нагнетяването на напрежение, което нещо мимолетно и дребно може да отключи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има конфликти и без скандали. Те не са по-леки.