Какво разкрива формата на устните за личността?

Хората с тънки устни предпочитат често да остават сами
23 апр 2017 14:21, Михаела Лазарова
1
Какво разкрива формата на устните за личността?
Снимка: Reuters

Плътни и секси, тънки или разкриващи широка усмивка. Всеки от нас притежава различни устни. Според учени това е една от най-важните характеристики, на които трябва да обърнем внимание, когато създаваме нови контакти.

Формата на устните може да разкрие много за личността. Вижте какво разкриват едни от най-често срещаните форми на устни за личностните черти на индивида.

Продълговати пухкави устни

Хората, притежаващи устни с тази форма са родени да се грижат за някого. Ако вашите устни са такива, вероятно никога не бихте подминали бездомно коте или куче. Вие имате вроден и силен майчински инстинкт и желание да пазите и защитавате другите.

В трудни моменти първо мислите за другите, а след това за себе си. Хората като вас обикновено се справят добре като родители.

Горната устна е по-голяма от долната

Ако вашите устни са с тези пропорции, то вие сте истинска кралица на драмата. Вие сте емоционална, но харизматична, обичате живота и това да привличате вниманието към себе си.
Имате високо мнение за себе си и притежавате способността да привлечете други хора. Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Разкрива че е прекалила със силикона и е заприличала на второразрядна порнозвезда.