Компромиси, които мъжете не заслужават

Не оставяй мечтите ти да се изпарят
28 апр 2017 23:00, Михаела Лазарова
56
Компромиси, които мъжете не заслужават
Снимка: outnow.ch

Да запазиш хармонията във връзката си, означава да правиш безброй компромиси. Често се стремим да избягваме скандалите, само и само за да не ни наричат "кралиците на драмата".

Дразним се например, когато Той ни оставя да вършим цялата домакинска работа, ала си поемаме дълбоко дъх, броим наум до десет и издишаме, за да се успокоим. Ежедневно се случва и да си затваряме очите за хиляди други неща, единствено в името на хармоничното ни настояще и щастливото ни бъдеще.

Компромисите обаче не бива да преминават границата на допустимото. Понякога в целта си да угодим на партньора, започваме да губим самите себе си. Това става неусетно. Сякаш една сутрин се събуждаме в познатото за нас тяло, но съзнанието ни вече е различно. За да не се чувстваме обезличени в определен момент, е необходимо да разберем какво не трябва да правим за Него.

1. Не променяй външния си вид

Външните черти на всяка от нас са показател за строго индивидуалната ни същност. Именно промяната им по критериите на мъжа е табу номер едно в нашата класация. Ако той реши да ви каже: „Аз обичам руси жени!“, а вие сте брюнетка, то тогава го оставете да си намери друга, която пасва на вкуса му. Не е нужно да си боядисвате косата, особено ако не сте привърженик на русите тонове и нюанси.

2. Не подправяй държанието си

В началото на връзката половинката ще ви обсипва със суперлативи и комплименти. Често обаче, на един по-късен етап, положителните коментари започват да избледняват и дори се превръщат в критика. Нужна ли е промяна, за да се чувствате отново уникални по рода си? Разбира се, че не. От самото начало вие сте демонстрирали своите добродетели, а изборът е бил изцяло в ръцете на мъжа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм добре,ок.Щом ще пишеш жлъчни коментари,няма повече да ти отговарям.Всичко хубаво!
5
4
 
3
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Хохооо, ти за мaцкa ли се имаш, щото ако е така имаме проблем!?
4
2
 
2
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Най-вероятно ти липсва амбиция и трябва някой да те побутне.Не трябва да таиш огорчение и разочарование,то отблъсква мацките.
3
1
 
5
 
! Отговори
з н а й к о преди 6 години
Щото нямам пари, cвинapo нали ти казва
2
4
 
3
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Мъжете не заслужават никакви компромиси.До ЗнайкоОт написаното се долавя разочарование.Защо така сладурче?
1
3
 
6
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
к.р има всеки,мечтаят за силен мъж,което значи да е финансово стабилен