3 причини за липсата на сексуален апетит

Не харесвате тялото си
Обновена: 29 апр 2017 22:57 | 29 апр 2017 22:55, Михаела Лазарова
14
3 причини за липсата на сексуален апетит
Снимка: freeimages

Сексът е една от най-съществените съставки на успешната връзка. В началото той винаги присъства в отношенията, страстта е разпалена до максимум, но като всеки огън тя също угасва и започва да тлее.

Често партньорите бъркат липсата на желание за секс с липсата на любов. Не бързайте да се разделяте с половинката си, само защото сте спрели да правите секс или защото либидото ви е спаднало.

В повечето случаи липсата на сексуален апетит се дължи на 3 основни причини, които са преодолими и почти всяка двойка преминава през такива етапи. Кои са те?

Изчерпване

Под изчерпване не се има предвид изхабяване на отношенията и липса на любов, а наличие на рутина. Ако правите секс винаги вечер, когато си легнете в леглото е нормално да започнете да го чувствате като някакво задължение.
Така постепенно желанието да изпълнявате това задължение намалява. Така е с всичко, което се прави насила и просто защото се очаква от нас.

Лесно можете да преодолеете този препъникамък в живота си. Опитайте се да върнете спонтанността във връзката си. Правете секс в различно време, не само вечер, когато по презумпция се предполага, че трябва да се прави секс.

Сутрешният секс е най-любимото нещо на мъжете – възползвайте се от този факт! Можете да го правите в различни помещения в дома, навън, под душа. Нарочно избягвайте старомодния вечерен секс в леглото и ще се убедите как искрата ще се запали наново!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7 слонЗначи му пука много за другия. Какво значи нищо не усеща? Ако е така въобще няма се стига до секс.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мен не ме интересува кой искал секс сутрин!той да се интересува кога искам аз,стига сте слагали задължения на единия или другия пол.като иска секс да се държи като мъж,не като дете,за което трябва да се грижиш!
3
1
 
3
 
! Отговори
слон преди 6 години
Какво толкова му търсите на тоя секс,ако нищо не усещаш и чувстваш,а само го правиш заради другия
2
4
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До Надя НиколоваИ като се подиграваш на снайпера, какъв успех по темата очакваш? Кажи *** мъpлo
1
7
 
21
 
! Отговори
Има и четвърта преди 6 години
Ако извън дома си преял с нещо, а после се прибереш вкъщи, логично е да не ти се иска пак да похапнеш от същия вид лакомство.