Щастливите двойки не доказват любовта си във Facebook

Различни хора, различни статуси, мъдрости или любовни драми...
30 апр 2017 22:40, Михаела Лазарова
22
Щастливите двойки не доказват любовта си във Facebook
Снимка: outnow.ch

Живеем във време, в което технологиите се развиват постоянно, а ние следим всяка иновация. Социалните мрежи са част от ежедневието ни, понякога повече от необходимото. Различни хора, различни статуси, житейски мъдрости или любовни драми...

Социалните мрежи ни предлагат съдържание, от което невинаги се нуждаем. Има двойки, които държат да информират всички и по всяко време как се развива любовната им връзка. Има и щастливи двойки, които не намират за необходимо да споделят връзката си в социалните мрежи, ето защо:

Когато хората са щастливи в отношенията си, те живеят тук и сега.

Ако всичко върви добре в живота и връзката на един човек, той просто не вижда смисъл да губи времето си в онлайн постове, за да докаже на другите щастието си. Това важи и за любовта.
Разбира се, че влюбените двойки споделят свои снимки, следят какво се случва в социалните мрежи, но животът им е изпълнен с други положителни емоции и те живеят тук и сега с тях.

Всяка двойка, която парадира в социалните мрежи с проблемите си в отношенията, нищо не печели с подобни постове.

В момент на афект често допускаме грешката да споделим с всичките си приятели във Фейсбук колко сме разочаровани от половинката, от любовта и т. н.

Това е абсолютно ненужно и неефективно за разрешаване на вашите проблеми и може дори да влоши още повече връзката ви. Щастливите двойки дори в трудни моменти не постват подобни излияния.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
jij преди 6 години
До iLaneДуховно интелигентните хора знаят как да запазят както щастието, така и нещастието за себе си. Ниско интелигентните духовно хора, не спазват хигиена по отношение на личния си живот, и постават и споделят без дори да се замислят и осъзнават какво правят. Просто го правят, като "другите". Не съм на 40, но бих те посъветвала вместо да деградираш в социалната мрежа да почерпиш малко от опита на 40 годишните, за чиито живот, когато са били на 20 може само да четете във фейсбук.
18
1
 
1
 
! Отговори
Така е преди 6 години
" Ходя на фитнес три пъти седмично, брои ли се при положение, че не го споделям във фейса..."
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е .Фейсбук е само една демонстрация и внушение.
16
0
 
7
 
! Отговори
Някой 40+ преди 6 години
Споменатите проблеми касаят т.н. личен живот, нали? Щом е "личен", не би трябвало да е обект на всеобщо обсъждане, смятам.
15
16
 
2
 
! Отговори
iLane преди 6 години
По същата логика можем да кажем и че добрите родители не демонстрират любовта към децата си във Фейсбук. Не звучи ли смешно? Човек който обича истински не се свени да"демонстрира" пристрастията си към нещата. Дали ще е пристрастие към друг човек, дали ще е към някакъв спорт или към децата му-все тая.
14
19
 
3
 
! Отговори
iLane преди 6 години
Тази статия е нелогична. Щастливите хора нищо не доказват-разберете! Ако искам ще му напиша на стената, че го обичам, ако искам ще му го кажа по телефона. Когато човек е щастлив иска да изкрещи щастието си на целия свят и въобще не му пука какво ще си помисли света за това. За мен по-скоро нещастните двойки не демонстрират любовта-защото няма такава. Другото, което си мисля е че статията вероятно е написана от някой 40+. По-старите поколения никога няма да разберат обсесията по социалните мрежи
13
5
 
7
 
! Отговори
Мечо Пух преди 6 години
Сега, съгласен съм със статията но искам да попитам в светлината на тези мисли Н. Лозанова какъв и е реалният животец?
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който желае е с теб реално, а не виртуално. Да си играете на думи и епитети. Реално не е така. Часовете прекарани с любимия човек, приятел, познат, колеги в реална обстановка е съвсем друго нещо сравнение виртуално. Виртуално говорите, дори с непознати за вас хора. Реално, колко от вас си позволват да разговарят с непознати!? Реалността е еднаква за всички, освен ако не живееш виртуално в един момент.Вече превърнал се в пълен аутсайдер за света и хората отвън.Абсолютно дезинформиран за реалност.
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заетите хора нямат време за празни приказки във виртуалното пространство. Това са асоциални същества. Социалните хора са в непрестанни срещи с хора във реално време.
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупащина. Големи хора без цел.
9
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също и нормалните майки не честитят във фейсбук рождения ден на детето си, което още даже не може да чете :D Абе смех и простотия.
8
11
 
29
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Фейсбук е просто един инструмент за контакти, като телефона, мейла и т.н. Няма да станеш нито по умен нито по щастлив ако не ползваш телефон, мейл или фейсбук! Да не ползваш модерните средства за комуникация е същата тъпотия, като да прекаляваш с тяхното ползване! Ако някой има проблем, той не идва от това какви средства за комуникация ползва! Може да си пълна откачалка и без да имаш фейсбук, но това ще е просто по малко видимо за околните :)
7
6
 
62
 
! Отговори
УМЕН преди 6 години
Не знам за щастливите, но умните хора нямат фейсбук.
6
2
 
10
 
! Отговори
не се спряхте преди 6 години
Запомнете от стария постчик едно,фейсбук е за уговаряне на среща.Какво го въртите и му викате гуджук като си е цяло животинчето
5
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Семеен съм от 20 години С жена ми си имаме лице-книга, но не сме "приятели". Всеки си споделя с неговите виртуални приятели разни неща. После "на живо" си споделяме наученото. Според нас е извратено да си чатиш с човека с който се храниш на една маса и спиш в едно легло.П.П.Децата ни в някакъв момент пожелаха да се "спиятелим" в лице-книга, но им отказахме. От една страна да не се излагат с дърти приятели и от друга да са отговорни пред себе си.
4
5
 
71
 
! Отговори
Maks преди 6 години
Фейсбук отдалечава хората, не ги сближава.
3
6
 
85
 
! Отговори
Исус преди 6 години
Щастливите двойки нямат фейсбук
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За една връзка и едни сериозни взаимоотношения от съществено значение са чувствата. Без чувства обич, любов. Връзката е немислима.
1
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да реве във фейса и да се оплаква. Да си реши проблемите с разговор, среща. Така само ще си утъжни връзката и отношенията.