Сигурните знаци, че това е точният мъж за вас

Грижлив, привързан, реагира добре при конфликт
20
Сигурните знаци, че това е точният мъж за вас
Снимка: outnow.ch

Независимо дали сте в нова връзка или от доста време сте с половинката си, има някои неоспорими знаци, че той ви е истински отдаден. Кои са те?

Той е грижлив

Ако един мъж обича половинката си, той дава мило и драго да ѝ осигури необходимия комфорт. Той ще ви носи кафе в леглото, ще ви приготвя нещо за хапване, ще ви завива, когато сте заспали на дивана, ще ви отменя в домашните ангажименти и ще ви прави романтични жестове, за да докаже колко загрижен е за вас.

Ако партньорът ви подхожда по подобен начин към вашия комфорт, той определено ви е силно отдаден.

Той е привързан

Един от най-големите признаци на искрена любов е привързаността. Ще разберете дали един мъж ви обича истински по това дали търси контакт с вас без повод. Хваща ръката ви, търси начин да ви докосне, когато просто минавате покрай него, обажда ви се просто така да ви чуе, не може да остане сам без вас за повече от ден. Това са все ясни признаци, че партньорът ви е изключително привързан към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
един от вас преди 6 години
Съдържанието на написаното по - долу е достойно за фейлетон.Смях се от сърце .Благодаря !
8
4
 
5
 
! Отговори
Слави преди 6 години
Сигурни знаци, че тоя мъж е дресиран и... не е истински мъж! Скоро ще Ви омръзне.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах Вай Въй,какваз румантика се е завъдила тук...
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаците са сигурни, ама ти си омъжена.
5
4
 
14
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Надке, мога да уредя лятото да продаваш карпузи от Харманли на борсата в Плодовитово или Милево! Това ти е нивото кака, 300 лева ще те уредя! Нали си мой човек!
4
6
 
12
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До Надя НиколоваА бе, Наде!Ти изобщо съмняваш ли се къде е Минко? Той наистина е някъде на топло и сигурно място, под ключ, изолиран от повечето хора.Изхитрил се е вечер да заляга зад шкафове и други мебели и да дебне кога някой от дежурния персонал на лудницата ще излезе от кабинета си, та Минко да притича до компютъра му и да напише изповеди като тези по-долу.Това може човечецът, това прави!
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И освен всичко друго е и много дипломатичен. Това добавям към изброените в статията качества.За всяка жена има такъв мъж, момичета. Само внимавайте да не го изпуснете или пък да не го оцените, когато срещнете и вие такъв!
2
5
 
5
 
! Отговори
8 преди 6 години
Царевичака го чака Минко, до перо, и камъни за ограда
1
7
 
15
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Идваха днес от Патриотите да говорят с мен да съм ставал зам.министър на икономиката щото съм бил мегакласен! Отказах им, взимам по 6 бона заплата плюс бонуси щото съм шев, ония ми предлагат слъжност за 2500! Не става брат, тея *** пари искат, да ги водя на вечеря и елитни хотели и после да им разпарям минджакисите с големия топор!